Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

Nová kecáreň a tlachárna

Moderátoři: Koniáš.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 330 331 332 333 334 335 336 337 338 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
Krabat napsal
Numismat češtinář nebo jen krapet podrážděnej 😁?

Jestli neni jina moznost, tak asi jen krapet podrážděnej 😁, protoze cestinar nejsem. Ale spis pratelske upozorneni, tak jak to spravne pochopil Paul.
Registrovaný uživatel
numismat napsal
Krabat napsal
Numismat češtinář nebo jen krapet podrážděnej 😁?

Jestli neni jina moznost, tak asi jen krapet podrážděnej 😁, protoze cestinar nejsem. Ale spis pratelske upozorneni, tak jak to spravne pochopil Paul.

Ježíš nebuďte tak vážný furt :lol:
Registrovaný uživatel
Švagr je dyslektik a vydělává 100k měsíčně
Já jen neumím pořádně česky a nemám ani půlku :D
Registrovaný uživatel
No napsaný na houno ale upravovat už to nebudu :D
Registrovaný uživatel
Přesně. Znám tři lidi co mají stavební firmu, všichni pěkně nenasytni sičáci.

Syčáci? To je slabý slovo.Kurvy zlodějský to jsou a ne jen stavaři ale i fabriky. Tady fabriky v okolí nabízí stejný plat jako naše firma.Majitelé se znají a tak mají dohodlý i platy aby jim lidi nepřebíhali sem a tam
Ale tohle bylo dycky a asi dycky bude
Platí tak málo že ani ty ukrajinci,moldavani u nás už na třísměnnej provoz nechtějí dělat
Zakázek máme strašně moc ale není s kým
Registrovaný uživatel
Na druhou stranu, ona ta čeština není moc jednoduchá.. jako mluvit, to ještě jde... Ale psát.. a to mě žena dost často opravuje
Registrovaný uživatel
Krabat napsal
Přesně. Znám tři lidi co mají stavební firmu, všichni pěkně nenasytni sičáci.

Syčáci? To je slabý slovo.Kurvy zlodějský to jsou a ne jen stavaři ale i fabriky. Tady fabriky v okolí nabízí stejný plat jako naše firma.Majitelé se znají a tak mají dohodlý i platy aby jim lidi nepřebíhali sem a tam
Ale tohle bylo dycky a asi dycky bude
Platí tak málo že ani ty ukrajinci,moldavani u nás už na třísměnnej provoz nechtějí dělat
Zakázek máme strašně moc ale není s kým

Tak práce není jen o penězích. Od určité částky to moc nezabírá. Jako kdybys měl k 10k víc tak jsi chvíli vysmatej a pak už to zase nemá smysl ..
A u mladejch už vůbec, to je spíš zajímá kde jaké setkanicko a hlavně kolik volna...
Registrovaný uživatel
Nevím no.Mě teda peníze dost motivují .Kdybych neměl tolik co mám ve fabrice tak už tam dávno nejsem,v tom bordelu,hnusu,špíně a pod tím skurveným vedením
Ano jsem tam hlavně kvůli penězům
Registrovaný uživatel
Kurva ale mám tu práci i rád :D nj tak ne jen kvůli penězům no
Registrovaný uživatel
Říká se, že kvůli penězům člověk nastupuje, kvůli lidem/vztahům odchází...
Registrovaný uživatel
Děcka, potřebuju poradit, jestli někdo máte zkušenost, přemýšlím, že si místo NB (a částečně mobilu) koupím https://tradingshenzhen.com/en/mi-pad-5-mi-pad-5-pro/xiaomi-mi-pad-5-pro-5g-8gb256gb-11-zoll-snapdragon-870-eu?affp=48913 včetně obalu s klávesnicí. Jak se na tom píše? Je to pak uživatelsky příjemné, nebo je to prostě pořád jen tablet? Předpokládám, že stejně se připojí i myš, Ev. Přes port externí disk.
Případně jde zase přes Bluetooth využít i simky v mobilu, nebo musí být přímo v tabletu? Případně ještě spojit s hodinkami. Že bych měl vše přes Bluetooth a volal přes hodinky/sluchátka
Moderátor
https://www.youtube.com/watch?v=YK1zo8IPH7E
Registrovaný uživatel
:twisted: ;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Vtipy tohto kalibru, teda s hlbokou myšlienkou, inotajom a slovnou hračkou, boli trápne už niekedy v 90-tych rokoch. Je to zvlášny typ humoru, ktorý je ale typický pre určitú skupinu ľudí. Podobní sú aj v názoroch na covid a vojnu alebo v pravopise. Často o sebe vyhlasujú, že sú patrioti.
Registrovaný uživatel
Sigure, nezapominej, to je vysoce sofistikovaný humor vyšší třídy 😂😇

grofik napsal
Moje odpovede, myšlienky a názory sú presné písané trochu nesurodo, ale nie pre jednoduchých, mysliaci sofistikovanejšie určite chápu.

Už to začalo
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
Děcka, potřebuju poradit, jestli někdo máte zkušenost, přemýšlím, že si místo NB (a částečně mobilu) koupím https://tradingshenzhen.com/en/mi-pad-5-mi-pad-5-pro/xiaomi-mi-pad-5-pro-5g-8gb256gb-11-zoll-snapdragon-870-eu?affp=48913 včetně obalu s klávesnicí. Jak se na tom píše? Je to pak uživatelsky příjemné, nebo je to prostě pořád jen tablet? Předpokládám, že stejně se připojí i myš, Ev. Přes port externí disk.
Případně jde zase přes Bluetooth využít i simky v mobilu, nebo musí být přímo v tabletu? Případně ještě spojit s hodinkami. Že bych měl vše přes Bluetooth a volal přes hodinky/sluchátka

Vygoogli si ho v cz, urcite to někdo recenzoval. S psaním na levném tabletu mám špatnou zkušenost, dobře se na tom nepíše. A teda pořád mě štvou OS. Nemůžu si zvyknout třeba na android ATP na větším pracovním zařízení, na PC mám win a chtěl bych ho i na tabletu.
ferovyobchodnik napsal

Vygoogli si ho v cz, urcite to někdo recenzoval. S psaním na levném tabletu mám špatnou zkušenost, dobře se na tom nepíše. A teda pořád mě štvou OS. Nemůžu si zvyknout třeba na android ATP na větším pracovním zařízení, na PC mám win a chtěl bych ho i na tabletu.

nejde mi o recenzi. ten tablet je dobrý, jasně, není to samsung, ale jinak je to pecka. jde mi o uživatelskou zkušenost (maily, konektivita, výdrž při tolika napojených BT). já bych právě rád oschrome nebo tady android, win pro NB ok. na word a excel (složitější věci) bych dál asi preferoval pc/nb
Registrovaný uživatel
https://www.kr-kralovehradecky.cz/assets/krajsky-urad/povinne-informace/svobodny-pristup-informace/rozhodnuti-17749-KP-2020.pdf

Tady to frčí už krapet dýl.Tam je někdo slušně uvědomělej
« Poslední úpravu provedl(a) Abstinent v 4. 8. 2022, 9:24. »
Registrovaný uživatel
https://kr-kralovehradecky.cz/assets/krajsky-urad/povinne-informace/svobodny-pristup-informace/rozhodnuti-25625-KP-2020.pdf
Registrovaný uživatel
:roll:
Registrovaný uživatel
.hele,kluci a pohyboval se v archeolokaltě nebo ne,jestli ne tak byli uvědomělí četnici a jestli jo tak se měl rychle skovat nebo tam nelízt...já furt utíkám :D
Registrovaný uživatel
Tak už to začalo !!! :shock:
Registrovaný uživatel
Demokrati hallo, sloboda slova je len Vaša?🗽🗽🗽

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 330 331 332 333 334 335 336 337 338 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1