Děcka, potřebuju poradit, jestli někdo máte zkušenost, přemýšlím, že si místo NB (a částečně mobilu) koupím https://tradingshenzhen.com/en/mi-pad-5-mi-pad-5-pro/xiaomi-mi-pad-5-pro-5g-8gb256gb-11-zoll-snapdragon-870-eu?affp=48913 včetně obalu s klávesnicí. Jak se na tom píše? Je to pak uživatelsky příjemné, nebo je to prostě pořád jen tablet? Předpokládám, že stejně se připojí i myš, Ev. Přes port externí disk.
Případně jde zase přes Bluetooth využít i simky v mobilu, nebo musí být přímo v tabletu? Případně ještě spojit s hodinkami. Že bych měl vše přes Bluetooth a volal přes hodinky/sluchátka
ferovyobchodnik@seznam.cz

Vtipy tohto kalibru, teda s hlbokou myšlienkou, inotajom a slovnou hračkou, boli trápne už niekedy v 90-tych rokoch. Je to zvlášny typ humoru, ktorý je ale typický pre určitú skupinu ľudí. Podobní sú aj v názoroch na covid a vojnu alebo v pravopise. Často o sebe vyhlasujú, že sú patrioti.

Sigure, nezapominej, to je vysoce sofistikovaný humor vyšší třídy 😂😇
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Vygoogli si ho v cz, urcite to někdo recenzoval. S psaním na levném tabletu mám špatnou zkušenost, dobře se na tom nepíše. A teda pořád mě štvou OS. Nemůžu si zvyknout třeba na android ATP na větším pracovním zařízení, na PC mám win a chtěl bych ho i na tabletu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.