Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Na hovno, mně po připravilo o čtvrtinu důchodu 👿

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-mail-z-ruska-tvrdi-ze-zemrel-petr-pavel-pripadem-se-zabyva-policie-224331#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Cekal jsem na ten posledni den nejaky majstrstyk, neco ve smyslu jadernych zkousek ala kim cong un, nejaky koncentracni tabory, noc dlouhych nozu proti ANO a oni prijdou s timhle. Velke zklamani
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Chodi ti duchod v Eckach? Vidis, kdyby bylo euro zadnou ztratu by jsi nepocitil ,.)
akolita@seznam.cz

Ne, v dollarech 🙄

O čtvrtinu? To máš důchod 9 tisíc jak moje matka co celej život dřela v kolchozu a od 93 roku měla kolchoz soukromě kde to pak šlo celý do kopru protože byli s fotrem jen malinký kolchozníci a v restituci nedostali nic a na vše si museli do začátku půjčit
Hrůza a co jsme se tam nadřeli i já s bráchou, radši ani nemyslet. Hlavně na poli, to bylo výživný
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.