Ak si sám schopný urobiť si vlastný, hoci aj veľmi jednoduchý, model, tak máš moje uznanie. Myslím to úprimne. Potom prosím daj info, aký bol presný.

sigur napsal/a:
Ak si sám schopný urobiť si vlastný, hoci aj veľmi jednoduchý, model, tak máš moje uznanie. Myslím to úprimne. Potom prosím daj info, aký bol presný.
Vychazim z predpokladu, ze Babis bude sbirat hlasy predevsim na zacatku scitani. Nejdrive budou sectene male venkovske obvody, nejpozdeji velka mesta. Prubeznou zmenu extrapoluji do celkoveho vysledku. V podstate je to jen trojclenka. S tim matematickym modelem, co maji na seznamu, se to vubec neda srovnavat.
numismat@seznam.cz

sigur napsal/a:
Aj ja si převádím, ale inak, pretože som našiel zmenáreň, ktorá mi dá oproti bankám omnoho lepší kurz. Takže pekne po starom...vybrať, vymeniť, vložiť.😃
Tady má nejlepší kurz Vietnamec na rohu. Vždy o pár haléřů méně než je aktuální kurz ale australské dolare by asi nechtěl 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

numismat@seznam.cz

Petr s Pavlem na hrad !!!! napsal/a:
O čtvrtinu? To máš důchod 9 tisíc jak moje matka co celej život dřela v kolchozu a od 93 roku měla kolchoz soukromě kde to pak šlo celý do kopru protože byli s fotrem jen malinký kolchozníci a v restituci nedostali nic a na vše si museli do začátku půjčit
Hrůza a co jsme se tam nadřeli i já s bráchou, radši ani nemyslet. Hlavně na poli, to bylo výživný
Nejako hodne málo penez, však bolo info, že u vás je minimálny dôchodok 12 000 kačiek.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

https://twitter.com/MercuryBarbora/status/1618320303293366272?t=9NTK0A7lkP0Yl-ddRuFjwA&s=09
Já to říkal, nemůžou vytáhnout nic menšího než atomovky, bez nich by to nešlo. Škoda že tohohle chuje pustili...
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.