To je nejaky fejk, se podivej na ten mail, myslis ze nejaka mama z panelaku ma mail merchdodgecoin?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Paul napsal/a:
turtle - fakt jsem tomu nevěřil, dokud to nepotvrdil bookmaker...tisíce novejch registrací, sázky i v desetitisících..
To muselo bejt mrzení pro ty lidi. Jak krysař je zavedl do propasti. A sázkovky vydělaly na hlouposti voličů BAbiše balík.
Taky jsem si myslel ze to bude ve vetsine nejaka recese. Ale divit se clovek nemuze. Na jednu stranu, kdyz lidi nechapou podstatu sazek, ziji na hrane a jdou vsadit duchod nebo materskou tak by se chtelo rict dobre jim tak, druha strana veci, byl to od nej strasny politicky prestrel, hodny smejdu s hrncema stejne jako cela kampan a kdyz ve dvou vetach slysis "Slyseli jste ze si babis koupil zamek, nekoupil a bylo to za vlastni a zdaneny" a lidi iracionalne dal naslouchaji a veri, pak co se divit. Chyba bude zrejme na obou stranach.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Babiš ízy lost napsal/a:
Mě je jedno kdo z vás, jste stejní všichni😃
Nahý fotky jsou dnes úplně všude kam se podíváš. Dítě který chodí na net se tomu nevyhne takže je to určitě neodradí😃
Vyhnout se nevyhnou ale nema uplne smysl jim to cpat pod nos, i kdyz ze by sem do kecarny chodili deti si asi uplne nemyslim. Ty hraji fortnite. Ale souhlasim ze to uz bylo i na me dost pro sberatelsky forum.
akolita@seznam.cz

možné to je, ale takových tam byli desítky...
ferovyobchodnik@seznam.cz

1) Možná to nějaký právník klasifikuje jako podvod
- Babiš přiznal, že věděl že nemá šanci vyhrát
- Další výše postavený člen ANO si vsadil a pochlubil se tím na FB
- Bookmaker Fortuny informoval o nárůstu registrací a sázek na Babiše po zveřejnění tweetu
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

...kluci nezačínáme se v tom bahně rochnit?????Každej co vsadil na Babiše byl hlupák a tak to beru ...pouštět sem věci jak chudá důchodkyně k ještě větší bídě přišla mi přijde dost scestné....má syny dcery .vnoučata ....to sem fakt nepatří........jo Kato chlastal jsem😃 😃 😃 😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.