Tak to je ,,Adri,, pravda.Ak predáš za rok za určitú sumu , musíš to uviesť do daňového priznania , čo mnohí nevedia , alebo nechcú vedieť , čo sa im ani nečudujem. Našťastie , daňováci u nás , pravdepodobne o ,,Aukre,, nevedia.A to naše slovenské skrachovalo , čo je večná škoda , lebo bolo jediné aukciové na Slovensku.

Adri,
Jak badas a predavas info dal je moc pekne :-) To ja ve srovnani jen "sobecky" sbiram ale po cele Evrope a zase Stredoevropsky stredovek jednou za cas svezu "domu" kdyz letim do Cr. V ramci noveho zakona bych mel potize drazit a nechat si material podilat v zahranici a pak taktez na hranicich kdyz s mincemi do Cech letim. Momentalne staci glejt uvadejici hodnotu a puvod mince i.e. kde jsem ji koupil. To by nove bylo dlouhe lokte a finito. :-( Takze tomu novemu zakonu moc nefandim!

Ja si myslim ze ked danovnikom bude nieco podozrive, pozru sa aj na tvoje ucty..a to myslim vazne.
O takom niecom som este nepocula, ale danove zakony v Cechach nepoznam. Pokial sa ti nieco nezda radsej sa informuj.
A.

Preco sebecky, ja som si ista ze ked ta poprosim aby si mi dal informacie ktore potrebujem k vypoctu möjho listu k Taxam tak mi pomözes🙂
Na vysvetlenie: Minze posielal jeden obchodnik druhemu casto postou, Fahrpost.
Pri vypocte Taxi je dölezite vediet aj vahu, pokial v liste druhy Minz a ich mnozstvo uvedene je - dostanem sa k presnejsej informacii...
Bohuzial co sa tyka nasej diskusie...bohuzial vyvija sa to tymto smerom.
Ja osobne som Peticiu podpisala len tento tizden, aj ked o nej uz davno viem. Chcela som si urobit vlastny nazor a nedat sa ovplivnit kolegami...
Pokial ta Peticiia nebude mat dos podpisov zaujimat to politikov nebude, v opacnom pripade ale bude musiet. To vsak kazdy pre seba usidit musi sam...
Ja ked jazdim na Slovensko vidim Nemecke obchodne Siete, Skolstvo ktore sa prispösobilo Nem., Üctovnictvo, Dane...a Zakony.
Köly tomu vychadzam s toho ze Slovensko a aj Cechy tento Zakon zakratko prevezmu...
Ale ako som uz napisala, ja som lem mala Sberatelka ktora sbiera pre radost ... za svojim nazorom si stojim.
A.

zachvilu budeme odvadzat dat z h....a aby sa tym havadam v politike fajne rozkradalo a rozdavalo, viac k tomu nemam co dodat
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

EU, je vlastne nemecká ríša len to nemci premenuvali na EU.Každý štát čo patrí pod EU sa musí riadit jejim zákonom to je logické. Len jeto velká špinavost od vlády keby takýto zákon ohladom kulturného dedictva by schválila. To by nastal strašni bordel, zberatelia,obchodníci by sa udávali atd, určitý ludia s vlády by prišli ku zbierkam čo niektorý zberatelia budovali roky rokúce tích by porád do bláznicov od vážali atd!
Adri: sorry ale ty ani nevieš čo ten zákon obnáša a aké následky by to malo, sorry za výraz ale to neni zákon ohladom zberu kumunalného odpadu! A dph to je iná káva! A unás súdnictvo to je bordel! To by si sa načakal na tie %, noo som zvedavý ako to dopadne....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.