Jen tak na doplnění -> já to taky tvrdil (a dřív): http://www.respekt.cz/externi-hlasy/podobali-se-husite-islamskemu-statu?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carousel
Tohle jsem nepochopil.

Tohle jsem nepochopil.
Prepac, odpoviem len na tuto cast tvojho prispevku..
Ide o zapojenie 26 Krajin k pripravovanemu zakonu. Takze ten predpoklad ze to zasiahne v buducnosti aj Cesko a Slovensko je 100%. Aj ked krajiny tu svoje obmedzenia +/- budu menit podla vlastnych moznosti a zujmov...Rozhodovonie co Kulturgut bude, budu ovplyvnovat aj samotne kraje. Akchyvy su tu prazdne...co vsetko budu ziadat? Muzea tak isto...
Toto Forum ma obrovsky rozsah...predpokladam ze casom prispevky k starsim minziam, obrazom, nalezom atd. uplne zmyznu. IP Adresu si dnes uz najde hocikto..Internet nezabuda.
Tymto smerom bola moja odpoved smerovana...pokial si chces pozriet zbierky kolegov aj v buducnosti, popripade sa zapojit do diskusie ...hmm?
Nechce sa mi verit ze ked sa preorientujem na sbieranie Servitok, budes moju sbierku vychvalovat a snazit sa mi poradit😁
A.

diwous: ak to prejde potom bude sranda čo nastane a tomu ver žeto prejde!
adri: ja osobne by som ty neukázal zbierku a ani nikomu to sú haklivé veci a nie ešte potom keby aj tu taku novelu zákona schválili! A múzea určite zbierky ukazovat nebudú! A archívy su neni až tak prázdne síce majúúú tam pekny bordel ako na Slovensku! Ale budete mat aspon o čom rozprávat svojim potomkom,vnúčatam že aka bola doba a akááá je dnes. Servítky som zbieral hodne dávno a bolo to fajn......
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.