Dnešním dnem byl spuštěn nový internetový magazín pro sběratele mincí a bankovek. Jeho název je Numin.cz - www.numin.cz. Patří do magazínové rodiny Infofila.cz a Filokartie.cz, čemuž napovídá i stejný vzhled a záměr stránek (kvalitní obsahová stránka magazínového charakteru).

Jelikož se nám scházelo docela velké množství obsahu o numismatice a notafilii, rozhodli jsme se připravit magazín zaměřený i na tyto sběratele. Snahou je Numin.cz prosadit a zaujmout především vlastním a aktuálním obsahem. Hledáme nové spolupracovníky, kteří mají chuť a čas psát o těchto sběratelských oborech. Uvítáme jakoukoliv spolupráci. Hlášení numismatických novinek, drobných informací, aktualit, recenze časopisů ..atd.

Samozřejmostí je celkové napojení na diskuzi Sberatel.com, která dlouhodobě a úspěšné na internetu funguje a na které diskutují již tisíce sběratelů. Dále na eshop a aukci, kde můžete nakupovat z pohodlí svého domova.

Popřejme novému magazínu mnoho sil, tvůrčích nápadů, energie, nekonečného obsahu a toho všeho co potřebuje pro zdárné fungování. Věříme, že bude přínosem pro všechny naše sběratele numismatiky a notafilie.
_______________
https://www.infofila.cz/ ... on-line magazín plný filatelie a sběratelství
https://eshop.infofila.cz/ ... eshop pro všechny sběratele
https://pomfila.cz/ ... eshop na filatelii, filokartii, numismatiku, notafilii, odznaky
https://www.worldphilately.com/ ... katalog - ceník poštovních známek
https://www.filokartie.cz/ ... on-line magazín plný filokartie
http://www.numin.cz/ ... on-line magazín - numismatika - notafilie