Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
oliver napsal uplne se desim toho, co bude, az budu zase menit adresu.
Toho se neděs, to víš jak dopadne. Děs se toho až budou měnit informační systém. Dělám v IT už nějakou dobu a je vždy zábavné když se uživatel diví, že toho zákazníka/partnera by měl mít evidovaného jen jednou a ne 10 krát (a všechny platný).
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jen pro informaci - dnes jdou do tisku vsechna cisla NL 2013. Distribuce nejspise pristi tyden.
|
|
|
Moderátor
|
tak schvalne, prijimam sazky, kdy me dojdou btw., abych jen nespamoval, Folia Numismatica - grosove cislo - je opravdu v tiskarne (uz dlouho, tiskarna jen na prelomu roku obligatne nestiha), tak se muzeme zacit malicko a pomalicku tesit sazka cislo dva: vyjdou za rok 2013 driv LN nebo FN?
|
|
|
Moderátor
|
FN !
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
oliver napsal
LN = Lidové noviny vychází každý den, takže už dávno vyhrály Jinak ale sázím na NL
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Podle toho, co jsem slyšel, v pátek už jeden kolega viděl hotové výtisky NL, takže je otázka času, kdy budou distribuovány členům ČNS. To se samozřejmě netýká Olivera, ten je dostane až po usilovné telefonické diskuzi To znamená, že jsem asi vyhrál, viz můj předchozí příspěvek
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dle zatím neověřené informace jsou NL vytištěné (dvě dvoučísla), ale budou se pro úsporu poštovného asi posílat až spolu s Num.časopisem 1-2/2014, který ještě vytištěn není. P.S . Jsou tam v NL moc pěkné vícery články o groších a penízcích « Poslední úpravu provedl(a) Dracek v 18. 2. 2014, 12:01. »
|
|
|
Moderátor
|
kacuro napsal ...To se samozřejmě netýká Olivera, ten je dostane až po usilovné telefonické diskuzi
Dik, Ty umis potesit. Ja si je koupim v muzeu, tam uz je maji na prodej Tim padem je budu mit driv, jak vy vsichni, kterym chodi "vcas": http://eshop.nm.cz/kategorie/numismatika5607168kacuro napsal To znamená, že jsem asi vyhrál, viz můj předchozí příspěvek
ano, vyhral. dostanes pochvalu pred nastartovanym kompresorem a rozvinutou bojovou zastavou
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No, někteří už máme oba sešity NL v PDF od Vánoc
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mám v práci erární tiskárnu a včera jsem nafasoval 5 kartonů po 5 balících papíru, tak můžu pár desítek čísel vytisknout a distribuovat nelegálně. Třeba ty mé výtisky jednou budou mít sběratelskou hodnotu
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dracek napsal Dle zatím neověřené informace jsou NL vytištěné (dvě dvoučísla), ale budou se pro úsporu poštovného asi posílat až spolu s Num.časopisem 1-2/2014, který ještě vytištěn není. P.S . Jsou tam v NL moc pěkné vícery články o groších a penízcích
Musím říci, že to čekání na nové NL je docela trapné, na to, že si centrála loni zvedla členský poplatek na 600,- a chtějí šetřit poštovné, které jsem si v podstatě mnohonásobně zaplatil, to je celkem tristní ....
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To není kňučení, to nadávání na poměry
|
|
|
Moderátor
|
Někdo tě v ČNS drží?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo jo, loajalita k této zkostnatělé instituci
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Včera jsem psal na ústředí a p. Dubanič mi dal tuto odpověď: NL/2013 i NČ č.1,2/2014 budou do Postservisu navezeny v pondělí k rozeslání.
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No jo, to nesmíš bydlet v takové díře jako je Brno, kde lišky dávají dobrou noc a pošta tam chodí sotva jednou týdně (viď tenzore ). Odstěhuj se ke mně do Oseka, tady mi zvoní pošťačka s obyč dopisy téměř pravidelně kolem 9:00 a cenná psaní mi vozí autem kolem 13 hod.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zdravim ve spolek , mate zajem kouknete zde ...velke mnozstvi Numizmaticke listy , katalogy atd ... Vse stari cca 1960 az cca 1999 https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=309753&topic=19776#post309753
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak platící členové ČNS nové NL ještě nedostali, ale už se vesele prodávají na aukru
|
|
|
Moderátor
|
Dostali, v pátek jsem měl obě dvojčísla (mimochodem pěkně tlustá) i s Numismatickým časopisem ve schránce.
|