Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Něco na prodej. Předání v Praze, nebo pošlu Zásilkovnou. Možné předání v pátek v Praze na Sběrateli. Kremnická mincovňa - 200Kč Katalog mincí carského Ruska (anglicky, vydání 2018 ) - 400Kč Novotný - Mince ČSR/ČR/SR (vydání 2022) - 50Kč Hána - Technické aspekty mincovnictví - 100Kč kontakt: michalovsky@email.czObrázky: « Poslední úpravu provedl(a) rektor v 6. 9. 2023, 11:37. »
|
|
|
Moderátor
|
vzal bych pls ty technicke aspekty
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ok je vaše, napište mi mail jak to chcete doručit.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
vzal bych Kremnickou mincovňu _______________ Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku. mince01@seznam.cz
|
|
|
Moderátor
|
rektor napsal Ok je vaše, napište mi mail jak to chcete doručit.
zjistim, zda bude nekdo ze znamych na sberateli, pokud ne, tak zasilkovna bude v pohode. dam vedet. diky!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ještě možno 16.9. na aukci ČNS, budu tam ráno na obhlídku materiálu.
Prodáno Kremnica, Technické aspekty
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nemá někdo navíc Nechanickeho Mince nových Čech (české falce) za Karla I. a Václava IV. v letech 1356-1400? _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nemáte niekto k dispozícii nasledovné publikácie? Numismatický sborník X/1968 Nálezy mincí na Slovensku I Nálezy mincí na Slovensku II Potreboval by som pár článkov. Ďakujem. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Moderátor
|
Numismatický sborník X/1968 (a další do roku 2018 včetně) je dostupný online https://www.cnspg.cz/article/s88-uzitecne-odkazy/
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jacx napsal Numismatický sborník X/1968 (a další do roku 2018 včetně) je dostupný online https://www.cnspg.cz/article/s88-uzitecne-odkazy/
Díky za pripomenutie. Hlavne, že to mám niekde poznačené. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Moderátor
|
Fidzi: Slovenské nálezy mám. Písni do mailu, co potřebuješ.
mail.greggy slaná ryba tiscali.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mám tu navíc toto Lajos Huszár, Munzkatalog Ungarn, 1000 bis Heute. originál né reprint v krásném stavu-cena 3500 kč V případě zájmu mě kontaktujte na honnval@seznam.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Neměl by někdo doma knížku Košický zlatý poklad od M.Budaje? Potřeboval bych z knihy jednu drobnou informaci, kdyby byl někdo ochotný mi ji poskytnout. Kontakt: michalovsky@email.czDěkuju.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vyřešeno.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kdo ještě nezaznamenal, vyšel velmi pěkný, leč za ten peníz ne moc obsáhlý katalog střeleckých medailí. Obrázky: _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Za pozornost stojí i autor publikace :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo, pro moji generaci uz nebyl nijak zasadni. Ale neco od nej taky znam. Hurikana, kaskadera.... Je pekny ze se venuje i tomuhle. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kde sa dá kúpiť ? zatiaľ som ju nevidel nikde v predaji, strelecké med. sú zaujímavé a autor je super spevák ktorého hudbu mám veľmi rád, že sa venuje numizmatike som nevedel, paráda. _______________ Cui bono? , Cui prodest?
|
|
|
Moderátor
|
Je to opravdu on?nebo jenom shoda jmen..
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Áno Obrázky: _______________ Cui bono? , Cui prodest?
|
|
|
Moderátor
|
|
|
#2247 11. 11. 2023, 10:54
|
Registrovaný uživatel
|
Medo napsal Kde sa dá kúpiť ? zatiaľ som ju nevidel nikde v predaji, strelecké med. sú zaujímavé a autor je super spevák ktorého hudbu mám veľmi rád, že sa venuje numizmatike som nevedel, paráda.
To nevím. Já ji mám od spoluautora, jestli se to tak dá říct.. Na fb v numismatických skupinách to kolovalo. Tak to tam zkus. Nebo ti to možná můžu domluvit jestli nemáš fb a jestli tedy ještě něco mají. Byl o to slušný zájem. Cena byla 1050,- vc pošty _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#2248 11. 11. 2023, 11:23
|
Registrovaný uživatel
|
Machovci ho mají v eshopu.
|
|
#2249 11. 11. 2023, 20:03
|
Registrovaný uživatel
|
Objednané u nich ale doklikať sa k úspešnému výsledku trvalo dlho, CK byro aparát EU funguje aj po 105 r. po zániku CK monarchie, Rektor dík za tip. _______________ Cui bono? , Cui prodest?
|
|
#2250 25. 11. 2023, 19:20
|
Registrovaný uživatel
|
Katalóg je doma, dokonca tam bolo aj ako bonus grátis CD s pesničkami od Dalibora Jandu akurát som mal v aute CD s jeho staršímí pesničkami ktoré sú pecka aj tie nové sú dobré. Veľká vďaka za námahu, dovolím si napísať ČS živej legende ... _______________ Cui bono? , Cui prodest?
|