Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Náměty, nápady, připomínky » Obrázky z externého zdroja

Vykupminci.cz
Numisargo

Obrázky z externého zdroja

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Poprosil by som zodpovedných (admin, moderátori) o zváženie zmien pravidiel, čo sa týka vkladania obrázkov do príspevkov z externého zdroja. Často sa stáva, že členovia fóra vložia obrázok na nejaké externé úložisko a do svojho príspevku vložia len odkaz (link) na tento obrázok. Tieto úložiská po čase kvôli uvoľnenie priestoru tieto obrázky vymažú a odkaz (link) sa stáva nefunkčným. Tým pádom samozrejme aj diskusia na fóre, keď sa k nej niekto vráti po určitom čase je "bezhodnotná".
Niekedy sa dokonca nejedná u verejné úložiská, ale o "súkromný" priestor z ktorého obrázok člen fóra ÚMYSELNE vymaže, keď dostane odpoveď ...
Príklad z dnešného dňa (príspevok #5). Podobné príklady sa tu objavujú v poslednom čase denne.
Navrhujem zvážiť aby bolo ZAKÁZANÉ vkladať do príspevkov odkazy (linky) na obrázky uložené na týchto externých úložiskách.
Registrovaný uživatel
Trochu mi to přelož do češtiny.................... ext zdroj, ůložisko ext , link ........atd
Registrovaný uživatel
externý zdroj = externí zdroj
úložisko = úložiště
link = link

https://translate.google.sk/?hl=sk&tab=wT#sk/cs/extern%C3%BD%20zdroj%0A%C3%BAlo%C5%BEisko%0Alink

bobinek - ďakujem za záujem. Ale nechaj tak. Netráp sa tým.
Registrovaný uživatel
Dííííííííík..............no nemyslel sem překlad z slovenčiny do češtiny, a fotky na toto forum dávám přímo z fotáku !!!
Registrovaný uživatel
Tak to sa mi ľúbi, že fotky, ako píšeš dávaš sem na fórum. O to ide. Je dobre že ich nedávaš niekde na nejaké úložisko a že sem nepridáš len link na ne ;)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Náměty, nápady, připomínky » Obrázky z externého zdroja

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1