Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
jano7B9 napsal absolutne ma nebavia tvoje povidacky, ani tvoj zakomplexovany slovnik. zaujimave je ze dojdes do minci leopolda a vies pisat a prides do tlacharne v hlave mas vygumovane.... jednoducho sa treba dat vysetrit a nie sa potom ako trapko ospravedlnovat, ze si to trosku prehnal.... takze kludne si diskutuj kde chces. v tlacharni to nebude
já se neomlouvám (to dělám jen adresně), já vysvětluji. chápu, že je to nad něčí rozlišovací schopnosti. vyšetření mě čeká několik, díky za optání. pa
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ty uz nevies co pises a poprosim ostatnych venovat sa len teme v nadpise
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to, že mě maže mi tolik nevadí. ať si maže, když v tom vidí smysl. to, že jako moderátor nadává lidem (jiným uživatelům) a to jako první, i novým přispívatelům, to že je zesměšňuje (nebo se o to aspoň snaží), to že nabádal ve svých sděleních ("názorech") k vraždění... to mi přijde moc a TO mi (na něm) vadí. ale naštěstí to není nic, co bych musel já řešit  a to je pak problém i tohoto fóra... a už fakt jdu, mám hlad. ať si černá ruka řádí sama
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Admin, nezvyknem navrhovať blokáciu účtu často , ale v prípade Voloda16 určite mi urobíš radosť , a možno niekoľko desiatkam návštevníkov.
Za posúdenie návrhu vopred ďakujem.
Po dnešnom opätovnom "extempore" mi zvedavosť nedá sa nespýtať: Nejaká oficiálna reakcia / odpoveď prišla?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
 Díky
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
taho napsal Brett tohle vyjadřování tady na fóru už mě točí. Proboha to se k sobě musíme chovat jako v V. cenové skupině! Posílám a navrhuji hned mazat. V odborné diskuzi jen příspěvky k věci.
Ve faleristice jsem napsal v dotazu na medaile toto. Navrhuji moderátorům mazat vše v odborné diskuzi, co nemá společného s dotazem. Vím, že zde nemůžete být pořád.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den,jak se dá upravit napsaný a odeslany příspěvek ? A dá se popřípadě založena diskuze zase smazat ? Děkuji a snad sem trefil diskuzi ;-)
|
|
|
Moderátor
|
Zeleznice napsal Dobrý den,jak se dá upravit napsaný a odeslany příspěvek ? A dá se popřípadě založena diskuze zase smazat ? Děkuji a snad sem trefil diskuzi ;-)
Upraviť prípadne zmazať to môže jedine moderátor sekcie.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Zeleznice napsal Dobrý den,jak se dá upravit napsaný a odeslany příspěvek ? A dá se popřípadě založena diskuze zase smazat ? Děkuji a snad sem trefil diskuzi ;-)
Upraviť prípadne zmazať to môže jedine moderátor sekcie.
Dobrý den,aha tak to jo a da se prosím vás smazat diskuze kdo kde hledal kterou sem založil já 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ahoj. Prečo sa nemôžem dostať do tejto založenej témy? Keď kliknem na ďalší príspevok,tak sa to vráti na úvod. Chcel som tam využiť jeden príspevok,ktorý súvisí s mojim dotazom,nezakladať novú tému. Ale len zabíjam čas.Aspoň 30 minút.Nové vlákno by už bolo založené... https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/celiny-a-celistvosti-5346-s-
|
|
|
Moderátor
|
Mi to funguje bez problému - v uvedeném tématu se mi po kliknutí na "Další příspěvek" zobrazí okno, do kterého mohu příspěvek napsat.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani – nejde Ti to z dôvodu, že téma je zamknutá. https://www.sberatel.com/diskuse/sberatelstvi/oceneni-hodnota-urceni-postovnich-znamek-36x95dejvymu to ide, lebo je v tej téme moderátorom.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Díky Brett.Stále to nejde. A na dejvyho (aj iných samozrejme) by smeroval môj dotaz.. Chcel som sa pýtať na jeden americký korešponďák,ktorý mám a dejvy tam spomína,že má katalóg.. Idem pracovať.Pozriem neskôr,či nie je "open." -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak od tej komôrky majú "kľúčik" Admin, dejvy a elle. Musíš počkať či kozliatka dvierka odomknú a vlka vpustia 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Téma bylo nejspis zamknuto pouze nejakym omylem nebo preklikem.. Odemknuto. _______________ elle34 (zavináč) upcmail.cz
|
|
|
Moderátor
|
Dotaz - jde změnit název tématu? Tedy přesněji, mohu já, jakožto moderátor, ve své kategorii změnit název tématu?
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Dotaz - jde změnit název tématu? Tedy přesněji, mohu já, jakožto moderátor, ve své kategorii změnit název tématu?
Pokud si pamatuji, lze název tématu editovat a tedy i změnit při editaci prvního příspěvku v tématu.
|
|
|
Moderátor
|
Jo. Vypadá to, že by to mohlo jít. Jsem si tak říkal, jestli neupravit tu humornou nábídku jako memento. 
|