Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Naše papírová platidla » Paměťovka Havel

Vykupminci.cz
Numisargo

Paměťovka Havel

Moderátoři: acme2000, smith, Šenfi.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Asi to není úplně místní artikl, ale zeptám se na názor....

Kdy to prodat? Teď nebo chvilku počkat nebo dlouho počkat.

Osobně se myslím, že bublina je nafouknutá teď a bude splaskávat.

Chci vydělat nějakou korunu, abych si mohl dokoupit mincovní sady, které jsem v posledních letech nestihl za normální cenu.
« Poslední úpravu provedl(a) opelomega36 v 6. 12. 2021, 20:38. »
Registrovaný uživatel
Můj osobní subjektivní názor na tuto "pseudobankovku" je, že cena je a ještě pár týdnů bude nyní na maximu. Postupně bude cena klesat a pak se ustanoví na nějaké cenové hladině (netuším kolik, třeba 4000 nebo 5000,-) a za tuto cenu se bude v budoucnu prodávat a už nikdy jako teď vysoká nebude...
Moderátor
Jen můj soukromý tip, prodat do vánoc, myslím, že pak to klesne, přece jen před vánoci se tolik nekouká na korunu a někdo může chtít udělat radost s nákupem bankovky, ALE někdo může říci, po vánocích bude cena vyšší, protože někdo místo dárku dostane peníze a ty pak může utratit např. za bankovku a cena bude růst - tak a ted si vyber :-))))). Rozhodnutí je na tobě.
Registrovaný uživatel
Řekl bych, že jako tazatel uvažuje drtivá většina kupujících. Jinými slovy, každý ví, že je to spekulativní bublina a nikdo nechce, aby mu v ruce zůstal Černý Petr.... ;)
Registrovaný uživatel
Logika říká, že bubliny by měly splaskávat rychle, nicméně lidé se logicky nechovají. Gott-suvenýr se také stále drží okolo 5k. Nesmysl s Bohdalkou cca za polovic, ale pořád je to desetinásobek ceny ostatních 0 "euro" :roll:
« Poslední úpravu provedl(a) Frantig v 7. 12. 2021, 10:28. »
Registrovaný uživatel
V každém případě prodat dříve než dojde k tzv.
"Dotisku pro velký zájem" ;)
Registrovaný uživatel
Tak nám zájem o paměťovku pana Havla plynule doplňuje šílenství po bankovce pana Jágra. Cena 5000-10000Kč za kus, garantované dodání v červnu. Původní cena 2490Kč. Opět zřejmě existují jedinci, kteří měli možnost realizovat objednávku 5 a více kusů.
Registrovaný uživatel
Viděl jsem rozhovor s Jardou, kde si pochvaloval, že na bankovce ještě nikdo kromě Havla a teď jeho nebyl. Asi mu zapomněli říct, že to na žádné bankovce (zatím) ani nebude, že bude jen na hezkém papíru vytisknutém soukromou firmou. Ale když čtu některé ty články k tomu, tak 90% lidí si bude myslet, že je to fakt platná bankovka, i ti novináři o tom tak mluví, resp. chodí potichu kolem faktu, že právo vydávat bankovky má jen ČNB... Ale co s tím, nějak se ta stará dobrá zákonná definice peněz rozšiřuje.
Registrovaný uživatel
Tak ono se to tak nejak pouziva, ale na te tiskovce (kde to Jagr predstavoval), tak jasne rikali, o co jde, ze to neni bankovka, ale pouze pametni list v podobe bankovky ...

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Naše papírová platidla » Paměťovka Havel

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1