Brett, může být - dávalo by to koneckonců i smysl. Ale spíš mi přijde logické, že byla jedna plotna, která se rozmnožila a vždy část ploten se "namáčela" do různých barev.
Kdyby někdo znal detaily o přípravě bankovek v letech 1939-1945, byl bych mu moc vděčný, kdyby si je nenechal pro sebe...

To moje slovné spojenie "originálne razítko" patrí samozrejme do úvodzoviek.

tak a máme tady další kousek. popis výbornej... trezorová záležitost. máme se na co těšit😞 jsem zvědavej kolik hejlů se chytí!!!!!!!!!!!!
http://aukro.cz/100-korun-ceskoslovenskych-1931-slovensky-stat-i2191888752.html

Predajca Škoda4455 - 0 predaných/kúpených položiek
"dobirkou nezasilam a ani osobne nepredavam jelikoz nemam cas" ale jediný spôsob doručenia je "Balík Do ruky 90 Kč" "je mozne udelat cenu kup ted pokud bude slusna, prihozy nerusim jelikoz na internetu moc nejsem" zrušiť prihodenie čas nemá, ale na cenu Kup hneď si čas nájde🙂
"zaruku vraceni penez neposkytuji proto prihazujte tolik kolik uznate za vhodne" neporušuje právo spotrebiteľa vrátiť tovar zakúpený cez internet ? (nie som právnik, takže neviem)
Rozmýšľal som aukciu nahlásiť, ale neviem do ktorej kategórie to môžem zaradiť. Tá fotka je zámerne rozmazaná, takže na jej základe sa nedá nič tvrdiť.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Takové aukce raději přehlížet, nevěrohodný prodejce(0) a i ten popis dává jasně najevo, že je to domácí výroba! A takové pohádky o tom, že jsou z trezoru, nebo se nevyskytuje na netu a je v zahraničí, to už tady bylo několikrát! Jestli to přeleze 5tisíc, tak už je to tresný čin, uvést někoho v omyl!
Jednopísmenná s perforací jen nahoře, to je jasný podvod!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.