pérové desky
Moderátoři: dejvy, elle, ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 2. 7. 2020, 19:46
|
|
Registrovaný uživatel |
prosím pěkně, není nějaký fígl jak jednoduše roztáhnout a zařadit list do perových desek? Děkuji
|
#2 3. 7. 2020, 19:19
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
No a jak to děláš? Nejjednodušší je otevřít je naplno a tlakem o podložku rozevřít, vyjmout kompletní obsah, zařadit do něj, co potřebuješ, a srovnat to, no a pak zase rozevřít, vložit kompletní doplněný obsah a povolit. Jde to celkem lehce, nemáš-li nějaké historické mohutné desky :-)
|
#3 4. 7. 2020, 6:35
|
|
Registrovaný uživatel |
Děkuji
Možná mám právě staré desky, jsou to stará italská alba. Ale nyní jsem vzal i co mám staré české album a není problém to větší silou otevřít a vyndat. Ale nedovedu si představit jak to jedněma rukama otevřít, vložit co potřebuji a zaklapnout., Trochu jsem myslel, že třeba existuje nějaký instrument, který by se tam nahoře a dole vložil. ale asi se to moc nepoužívá, tak si zkusím poradit, děkuji za odpověd. |
#4 4. 7. 2020, 8:20
|
|
Moderátor
![]() |
Nejjednodušší je držet rozevřené desky mezi koleny a oběma rukama listy srovnat a dát do desek; pak už listy udržíš jednou rukou a druhou si pomůžeš při zavírání.
|
#5 14. 7. 2020, 16:56
|
|
Registrovaný uživatel |
Moc nechápu- držet koleny. Ta ocelová pružina vyžaduje poměrně velkou sílu, abych ji oběma rukama rozevřel, tedy táhl desky od sebe.. Mě prostě přišlo, jestli v tom není nějaký fígl, nebo nástroj- rozpírač? která by pružinu otevřel a umožnil listy vydnat, srovnat, doplnit a zase dát zpět.
prosím tedy o upřesnění, jak těmi koleny držet ocelovou pružinu otevřenou??? leda že bych si kolena provrtal, dal tam řebíky a do těch zaklesl desky,:-) « Poslední úpravu provedl(a) koolabs v 14. 7. 2020, 16:57. » |
#6 14. 7. 2020, 18:47
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1