Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
karlanda

Uživatel

Zaregistrován:
9. 8. 2017

#21 9. 8. 2017, 19:32

Čtu si tady tu diskuzi a musím se tomu smát :-) Ty domněnky o nimrodech... Nimrodi nakupovali, když to bylo max. za 500 Kč. Ty mají hluboko do kapsy. Dnes už to nikomu nic neříká. Podle toho co píšete obrazy nejsou signované? Občas se něco objeví na e-bay ale ješte jsem neviděl, že by se něco prodalo. V zahraničí to nemá tradici. U nás je pár sběratelů a ti platí nejlíp. Jinak to prodáte překupníkovi a ten se bude snažit to prodat dál zase sběrateli. Zajímám se spíš o jinou mysliveckou tématiku ale s tímto se občas potkám. Záleží v jakém je to stavu. Pokud je to poničené je to bezcenné. Takových už jsem viděl desítky. Dřív to byl hodně oblíbený artikl. Preparátorů bylo víc a každý to prý dělal po svém - odborníci poznají. Moli ve skříni se do toho dostanou raz dva. Takže jestli to dáte do té skříně tak to možná pohřbíte....

Profilový obrázek
jaran

Uživatel

Zaregistrován:
7. 5. 2013

#22 10. 8. 2017, 12:12

Tak tohle bych si doma nepověsil,vycpaná zvířátka jsou mi proti srsti.Ovšem nejvíc mi dostala aukce vycpaného lednáčka po Petru Hapkovi....tomu jsem tedy nevěřil.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#23 10. 8. 2017, 13:59

To nic není, já ještě pamatuju vycpaného Gottwalda 😃 😉

Profilový obrázek
floodland

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2012

#24 10. 8. 2017, 14:15
Tak tohle bych si doma nepověsil,vycpaná zvířátka jsou mi proti srsti.Ovšem nejvíc mi dostala aukce vycpaného lednáčka po Petru Hapkovi....tomu jsem tedy nevěřil.

tak porad je to pravdepodobnejsi, nez obracene.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.