Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Rady pro začínající sběratele » Počítání vroubků na hraně mince

Vykupminci.cz
Numisargo

Počítání vroubků na hraně mince

Moderátoři: numismat.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2 3 4 > »

Autor Příspěvek
Moderátor
Michaela, nie si Ty náhodou Moraváčka? To by mnohé vysvetľovalo, mali by sme k sebe oveľa bližšie... ;) Myslím jazykovo :oops: ... myslím čo sa týka jazyka ako reči... no vedie ma to stále ďalej a ďalej od toho, čo som chcel povedať. :) Jednoducho Moraváci a Slováci sú si bližší, ako sa možno vie.
Registrovaný uživatel
:D A jéééé, to z toho kacuro, udělá zase nějaký svůj závěr, ale jinak mě to těší Archy, jsi milý jako vždycky.(i ostatní samozřejmě). :D
Vím,že to zase nemá nic společného s vroubkama na mincích, ale jak jsi psal,že jsi muzikant, smím vědět jen tak na co hraješ ?
Moderátor
Michaela napsal
Dík za ikonku 8)

nz... ono to je plus i pro me... vy co mate neupravene ikony nas s extreme pomalym pripojenim stojite more casu ;)
Registrovaný uživatel
ještě Archy by si měl udělat ikonku, taková ostuda, že jí ještě nemá ... :)

Michalo, copa jsem nějaký puberťák, abych furt něco překrucoval :D zkrátka furt Archyho přitahuješ jako magnet ... ;) už by Tě chtěl mít na Moravě, za chvíli Tě bude přemlouvat k exodu na Slovač :D
Registrovaný uživatel
Archy je už tohoto fóra ikona sám o sobě ;)

Michaela: vše nej k svátku, i když opožděně
Moderátor
:roll: A nespomínala si tu niekde Michaela že si z Moravy? Inak kacuro má pravdu, nechcela by si tú ponurú Českú republiku vymeniť za slnečné, Tatrami okrášlené, nádherné Slovensko, ekonomického tigra Európy? :twisted: Hrám na elektrickú a akustickú gitaru a perkusné nástroje. A spiéééééévam.. :P
Nad ikonou som premýšľal, ale toľko pražských grošov, koľko je tu ikon s týmto motívom, nemám hádam ani v zbierke. Tak a čo iné... ?
Moderátor
Pokud se neurazite, zde mate upravene ikonky (pokud jeste nekdo chce, poslete mi to treba mailem):

Topa77
vassilij
mincicka

ono se mi pak to forum nacita vyrazne rychleji a "neposkakuje" to...
kdo chcete si to stahnete, ja to casem smazu...
Registrovaný uživatel
Dík, předělal jsem to.
Registrovaný uživatel
Díky moc - teď je konečně slušně čitelný
Registrovaný uživatel
Jééé,dík za popřání k svátku. ;)
Nevím,ty poslední nástroje,co že to je? Mimoto to všechno souhlasí i s manželem + vokály. Hm,,dobré.... :D
No o emigraci na Slovensko jsem teda zatím nepřemejšlela,možná až sem někdy nakoukne můj muž, bude mi to od něj i navrženo. :mrgreen: ;)
Registrovaný uživatel
Michalo: to jako že by se Tě chtěl zbavit a poslat na Slovač? :D

jinak hudebníci, jestlipak znáte didgeridoo? kamarád je už několik let vyrábí, pořádá koncetty, semináře atd.
Moderátor
kacuro, známe, známe. Ak sa nemýlim, ide o austrálsky hudobný dychový nástroj, u nás to chalani majú. Skúšal som do toho "bručať", moc mi to však nešlo. Tie zvuky radšej ani nechcem opisovať. :) Ja som skôr na tie strunové...
Registrovaný uživatel
pěknej den vám přeju,

tak já se teda musím stydět nějaké didgé...... co? To vůbec neznám!
Perkusové nástroje jsem si teda nechala doma vysvětlit mužem.
S tím Slovenskem to nebude snad tak horké, mám hodného manžela a zatím se nezmínil,že by se mě chtěl zbavit. :D za to se zmínil o vaší slezině v Kutné hoře a vůbec to nevypadá dobře. Ojoj. :roll:
Moderátor
No ja som si Ťa nechcel "privlastniť", :oops: len som navrhoval hromadný exodus, s celou famíliou. Ale no nič... A ako sa Tvoj drahý dozvedel o bigbíte v Kutnej Hore? Veď nechaj malého u starých rodičov a príď aj s ním. Myslím, že by sa mu veľmi páčilo, plánujem brať aj gitaru a urobíme parádny "nenumizmatický" bigbít! :)
Registrovaný uživatel
jo jo Archy, pravdu díš. hrát na didge je snadné, akorát je třeba zvládnout cirkulační dech a to je také hračka ;)

Michalo: manžílka snad do příštího léta zmákneš ne? když Tě nebude chtít pustit, tak zkrátka na protest zavřeš kuchyni, on to o rohlíku a salámu moc dlouho nevydrží ;) :D
Registrovaný uživatel
a jéje, už to začíná ... bigbít ... takže Ti účastníci, kteří nezvládnou hru na žádný nástroj, by si měly své sbírky sesypat do pytlíčku, aby měli alespoň chřestítka :D
Moderátor
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kuááá, dobrééé.
Registrovaný uživatel
No s váma je teda sranda! :D :mrgreen: No budu muset něco vymyslet, při nejhorším vás všechny pozvu na moravu do sklepa na vínečko,borovička se popř.přikoupí. ;)
Moderátor
Tak predsa si z Moravy... No a potom, že Archypov je blb... :shock: Ako nie že by som to nejak extra vyvracal... :o
Moderátor
jesli bude nekdy ten sraz, tak ja doufam, ze najdu nejakeho zaryteho pivare... a po sesti sedmi kouskach nepotrebuju ani zadnej nastroj, jak mi to zpiva ;)
Registrovaný uživatel
olivere neboj, já rád plzíňku a Patason též, i když červénému také neodolám :)
Registrovaný uživatel
z jihu jižní moravy drahý Archy, Přemysl Otakar II, mám za to byl v našem královském městě pochován a Zikmund tady zemřel,ale teď si nějak nejsem jistá,abych náhodou nekecala. :? :)
Jo,jo,je to tak,nekecám,radši jsem se mrkla. :lol:
Registrovaný uživatel
I Michalka má ráda plzíňku a červené(jenom né dohromady :o ),kdyby vás to teda zajímalo. ;)
Moderátor
no kdyz bude Michalka sosat pivinko, tak to zajimave bude ;)
Registrovaný uživatel
No a jestli si to přečte Michalky manžílek, tak to bude ještě zajímavější... :D

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2 3 4 > »

Sběratel.com » Rady pro začínající sběratele » Počítání vroubků na hraně mince

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1