Moderátoři: smith

Po shlédnutí této aukce http://aukro.cz/kruhovy-peniz-matyas-korvin-pravdepodobne-falzum-i5823276341.html jsem si uvědomil,že jsem udělal před časem chybu.Vyhrál jsem tuto aukci .Prý RRR. 195695665. Požádal jsem prodejce o vrácení zaplacené ceny,plus moje poštovné na vrácení. Nestalo se.
Takže musím konstatovat,že Damian-orlok není solidní prodejce. Budiž Vám to výstrahou,ať nejste dalšímí podvedenými.
Obrázky:

pavelgregor napsal/a:
"originál ze staré sbírky"
Koľkokrát som to už počul. A nebol to ani originál, ani zo starej zbierky...
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

No a kolkokrat by sem stacilo dat dotaz - chlapci co si o tom myslite, bolo mi toto ponuknute...
Mozno by niekto poradil, prediskutovalo by sa to tu...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Já hlavně naprosto nechápu, jaký má smysl dražit na nechvalně známém aukčním serveru od prodejce, od kterého nic nevím (a který už podle nabídky nebude seriózní - RRR to vážně není) za 5 tisíc, když se vyskytuje většinou do 3 tisíc na sálových aukcích. Tím neříkám, že na sálové aukci je pravost zaručena, ale šance na vrácení peněz je diametrálně vyšší.
Kdyby byla škoda přes 5 tisíc tak se dalo aspoň podat trestní oznámení, takhle je to jen drahé školné.

Dobrý den, je to probíhající aukce, tak nevím, jestli mě nepošlete do řitě, ale přesto to zkusím: Myslíte, že je ten půlgroš - navíc špatně popsaný - mám za to, že je to Jan Lucemburský - pravý? Děkuji za případnou odpověď, ať už je jakákoliv....

Taky jsem na nej dival a srovnaval s dostupnym materialem i.e. s pulgrosi co sly na aukcich drive a literaturou. Me osobne se nezda. Navic stejny drazitel podle meho nazoru nabizi i falsi falza.

ano je to falzum, původem snad z Polska, prodává i jiná falza. Před časem byly na ebay.com, už se tady na ně upozorňovalo. Na ebay.com prodává tyto falza nick lvivcoins. Tak pozor!
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.