Moderátoři: smith

http://filatelie-klim.com/cz/detail-salove-aukce/ferdinand-iii-1637-1657-10-dukat-1647-pr_59-23968
Výrazně přeleštěny a stopa po oušku.... kulantně napsaný popis na aukru...😀

Včera se prodal za 350 tis.
http://aukro.cz/zlaty-10-dukat-ferdinand-iii-1647-praha-rrrr-nove-i6872108873.html

Co byste řekli tomuhle: Včera jsem na Allegru vydražil minci přesně za cenu, kterou jsem nabídl. Přihodil jsem ji pouhých 11 vteřin před koncem aukce. Vteřinu po mně přihodil nějaký C..9 o jeden zlotý nižší cenu. K tomu se tam účastnili C..0, C..8... Přikládám obrázek. Setkali jste s něčím podobným?
Obrázky:

Tak na aukru nevidi prodavajici vysi limitu. Na jinych aukcich je bezna vec ze ti to streli tesne pod limitem. Mam teda dobrou zkusenost s rauchem a kunkerem.
Kde sem vydrazil i vyrazne pod muj limit. Ale co jsem se bavil s lidma co drazili i jinde je to jasny ze kdyz 20polozek vyjde presne na limit nebo tesne pod nej je neco podivny. Ale a aukru/alegru prodejce limit nevidi. Takze to spis bude pech.
Me se taky stalo ze jsem prodaval jednokrejcar norimberk a na posledni chvili dal clovek ktery je dnes muj kamarad 666kc jen proto ze se chtel seznamit s prodejcem(semnou) a vydrazil ho za 665kc. Proste pech.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Proste si vyhral na logiku, ten clovek za to byl ochotny dat stejne jako ty, ale ty jsi logicky pouzil cislo o jedno vyzsi nez kulate. Taky jsem driv drazil treba za 150, dneska vim ze dam 154 nebo 156 a casteji mi vyjde vysledek o prave ten drobak nad kulate cislo. Kdyby nahodou byl nekdo ochotny dat stejny limit a dal proste kulatou castku tak ty ho trumfnes. Ukazuje se pouze posledni platny prihoz, ne cela historie vsech prihozu daneho IP nebo nicku takze vidis ze si nekdo pockal na konec aukce ale dal kulate cislo ,.) Nehledal bych v tom zadne boty nebo jine podvody ,.) .
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.