Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

No před pár lety jsem se na to také ptal, ale těch podmínek je při vyšší částce docela dost a nestačí ani třeba jen koupě lepšího trezoru vyšší třídy a jeho zapuštění do podlahy, ale i okna, dveře ...atd dle jejich požadavku, takže schránka v bance asi nejlepší na dražší veci a ty levné zahrnout do celkové pojistky bytu u příslušné kategorie(a nechávat si doma stabilně jen levné věci...).🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

O Kooperative jsem toho slysel uz tolik, ze pokud je jen desetina pravda, tak je to duvod ji nebrat v zadnem pripade. Taky je mi instinktivne proti srsti Ceska pojistovna, ale pokud by nabizela nejlepsi podminky a dalo se spolehnout, ze se v pripade plneni nebude vytacet, proc ne.
rst, Dracek: o tom jsem uz premyslel, ale asi bych to nevydrzel, nemoct se na sve mince kdykoli podivat🙂
Kazdopadne, nerikejte, ze mi to nikdo nepojisti, pokud nebudu mit doma pultunovy trezor a mrize na oknech🙂

tenzor: Oni ti to pojistí, s tím problém nebude, pojistné si taky rádi vemou. Ale většinou (neznám všechny pojišťovny) mají ve všeobecných pojistných podmínkách požadované způsoby zabezpečení a taky výpočet jak ti v případě pojistné události bude pojistné plnění kráceno, popřápadě nebude vyplaceno vůbec.
Takže se ti může stát, že budeš platit třeba 10 let 10.000 Kč ročně pojistného, pak tě vykradou a z pojišťovny dostaneš akorát dopis, že je jim líto, ale jelikož jsi nesplni podmínku uvedenou v bodu xxx.xxx tak ti pojistné plnění vyplatit nemůžou, popřípadě ti ho krátí třeba o 80%.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.