Tak jsem dnes zase trochu dělal pořádek ve sbírce a tyto dvě mám navíc. Lokomotiva je za 600Kč a ten 10 dinar 1929 za 500Kč. Stav viz foto, u 10 dinaru drobná natržení na okrajích, ale kdy ho zase uvidíte nabízet (sám mám ve sbírce stav 3). 🙂
Cena včetně poštovného v ČR (Slovensko +50Kč), případně možné obě za 1000Kč. Můj mail: 2002martin@seznam.cz
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Máte niekto katalóg juhoslávie v PDF? Ďakujem.😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Jistě, Picka...

Draček, vieš mi to poslať alebo link, kde sa k tomu dostanem ?
Nemáš toho Stojanoviča, Viščeviča aj v PDF ? Ďakujem.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Starší Pick se dá najít v pdf na netu, já ho kupoval origoš katalog a DVD je tam jako bonus.
Stojanovič a Viščevič je brožovaný, takže kdyby ho někdo scanoval do pdf tak se mu zcela rozpadně(nebo to bude částečně nečitelné od hřbetu). Jinak u nové literatury kterou lze většinou ještě zakoupit u vydavatelů za rozumnou cenu, pokládám elektronické šíření za neúctu k autorům (lokálním vydavatelům). Knihy se dají z ex.Jugo stále dobře objednat, Viščeviče jsem kupoval letos a lze jej objednat třeba na ebay nebo zde http://www.hrvatskanumizmatika.net/kin-2011.htm druhý katalog by šel také dohledat, nedávno jsem jej také někde viděl nabízet.

Dnešní přírůstek který ač novodobý, tak vzhledem k první sérii a pěknému číslu opravdu potěšil... 😃
P.S. Pokud by někdo potřeboval, mám nyní tyto bankovky jiného čísla a série ve stavu UNC navíc a nejsou moc běžně k sehnání.
Obrázky:

zaujimave, gratulujem k prirastku!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Dnešní přírůstek do sbírky 😋
Zadní strana bankovky je zcela normálně vytištěna jako u té druhé, vzhledem k otištěnému číslovači je to zajímavý zmetek z výroby co se dostal do oběhu.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.