Dobrý den, v bytě po prarodičích jsem našla velké množství různých pohledů, tiskovin, fotek (jednu bych tipovala z období před rokem 1900). Mě přijdou všechny naprosto úžasné a fascinující, ale jsem úplný laik😃 tak jsem doufala, jestli by mi někdo ze zdejších odborníků a odbornic neporadil, případně pokud by někdo zmerčil nějakou vzácnost, tak abych o tom věděla. Mockrát všem děkuji. Předem se omlouvám, pokud jsou moje "poklady" úplně obyčejné a pro Vás nudné🙂
P.S: Na fotkách jsou většinou mí předkové a všechny ostatní fotky a dokumenty jsou z Frýdku - Místku a okolí
P.S 2: Výživa a sexualita jsou naprostý poklad😃
Obrázky:

Zveřejněte to tady: Historický Frýdek-Místek
https://www.facebook.com/groups/1677388689184177

Tak pánové, mockrát Vám všem děkuji za Vaše komentáře. Ladislav Boháč mi vrtal hlavou, jelikož jeho jméno k té fotce nepřiřadil ani Google. Vyfotila jsem jeho fotku i ze zadu, ale jestli je to fotka nebo pohlednice stále nevím😃
Jinak na fotce 3 vojáků je úplně vpravo můj pradědeček. Zkoušela jsem ten podpis nějak lépe vyfotit a pak upravit aby to bylo čitelnější. No, dospěla jsem buď ke jménu Bička (ta tečka nad i tam opravdu je), případně Rička. Co myslíte?
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.