Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
npor. Heinrich L. Později nadporučík Lukáš čs. důstojník Lukáš, nositel Železného kříže II. třídy, ale na to jsem se neptal. Jo-jsou si oba dosti podobní!  _______________ Ostatně soudím že EU musí být zničena. « Poslední úpravu provedl(a) Altmann v 20. 1. 2020, 15:36. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
co se tady děje je neuvěřitelný, zaslal jsem odpověď Turtlemu a nějaký dáreček mi do příspěvku vložil nějaký bláboly. Nemá cenu sem nic psát.  _______________ Ostatně soudím že EU musí být zničena.
|
|
|
Moderátor
|
Buďte adresný, ten dáreček jsem byl já, neb jsem byl nepozorný a řešil jsem osoby, to jste uražený za zmýlení moderátora?
|
|
|
Moderátor
|
Tak jsem si to znova přečetl. Turte tam vložil obecný dotaz či snahu o upřesnění osobnosti, tak jsem to pochopil. Proto jsem odpověděl. Pokud si Turte dělá hrdel tak to je v tom za co zodpovídám již podruhé. ,Má tedy cenu se snažit o pořádek a kvalitu, když sám moderátor s klidem naruší, či druhá-třetí osoba to špatně pochopí.Ale zase to Turtemu tak nemám za zlé, neb to považuji jen za dobrý dotaz, který nebyl nikomu konkretně určen a tak jsem zodpověděl. Ale všechny tyto srandičky či jak to nazvat dokáží opravdu nasrat a přestat se snažit. To jste chtěli -oba? 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Turtle udělal malou legrácku, vložil tam fotku npor. Lukáše z filmu Dobrý voják Švejk a zeptal se na hodnost a křestní jméno této filmové postavy. No a já mu pouze odpověděl. Klidně jste mohl smazat příspěvek Turtleho i můj, neřekl bych nic. I když jednou by jste mohl být tolerantní, občasná malá legrácka snad není na škodu. Ale dopisovat něco do mého příspěvku což úplně změnilo jeho vyznění je opravdu přes čáru i od moderátora. _______________ Ostatně soudím že EU musí být zničena.
|
|
|
Moderátor
|
No a proč si neděláte legrácky v sekci, kterou ovládá Turte? Víte já jsem Vám chtěl pomoci s upřesnění a Vy napíšete něco o blábolech, to Vám připadá slušné a normální? Mazat nic nebudu, chápu, že to je nedorozumění. PS buď to byl Heinrich Lukes nebo Jindřich Lukáš. « Poslední úpravu provedl(a) Altmann v 20. 1. 2020, 17:13. »
|
|
|
Moderátor
|
Na prečistenie mysle je lepšie občas sa namazať... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
Máte pravdu, nevím jak se to domotalo.
|
|
|
Moderátor
|
Kolegovia vysvetlili v tlachárni, dnes je to počasím. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
Altmann napsal Pokud si Turte dělá hrdel tak to je v tom za co zodpovídám již podruhé. ,Má tedy cenu se snažit o pořádek a kvalitu, když sám moderátor s klidem naruší, či druhá-třetí osoba to špatně pochopí.Ale zase to Turtemu tak nemám za zlé, neb to považuji jen za dobrý dotaz, který nebyl nikomu konkretně určen a tak jsem zodpověděl. Ale všechny tyto srandičky či jak to nazvat dokáží opravdu nasrat a přestat se snažit. To jste chtěli -oba? 
Poslední dobou bereš sám sebe nějak moc vážně 
|
|
|
Moderátor
|
..............asi ano................ 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Nejsem si jist, ale pokud vidím správně jako první od pohledu na foto z leva ma odznak čeky 5 let.. Docela vzácný. Pokud si vzpomínáte jeden se mi podařilo získat, ale nejsem si jistý celkovou originalitou, bylo mi řečeno že byl restaurován.. Obrázky: 
dnes som videl kvalitnú peknú repliku, predajca ju aj predával ako repliku za 150 eur, zabudol som ju odfotiť, budúci týždeň ak tam bude urobím foto.
|
|
|
Moderátor
|
Na fotce je také replika(foto není moje, zdroj web). Jedná se o opravdu vzácný odznak, s dokumenty cenově přibližující se100 tisíc..jeden vlastním, bohužel nedostal jsem konkrétní odpovědi k otázce pravosti, bylo mi řečeno, že byl nejspíš restaurován,ale celková pravost nebyla potvrzena.Dokonce i zde jsme ho v minulosti řesili. . Osobně si rád prohlídnu veškeré možné kopie,na ebay se občas jeden typ vyskytuje.. Určitě vlož foto rád se kouknu...
|
|
|
Moderátor
|
barbar trénující Obrázky: 
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
Je to tak Pravoslavná církev vystoupila na pódiu s generalitou a žehnali zbraní. Německá evangelická církev ve svém důsledku také. Prostě i největší blbec si uvědomí, že je také člověkem.
|
|
|
Moderátor
|
Na Ulož to je ke stažení očekávaný anglický válečný film "2017".
|
|
|
Moderátor
|
1917..díky, už stahuju.
|
|
|
Moderátor
|
Dokonce i USA film " Bitva u Midway" 2019 s titulky. Já do normálního kina nemohu a tak si to stáhnu. Tento film by měl být vynikají, alespoň dle recenze.
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal 1917..díky, už stahuju.
3x jsem ho stáhnul a pokaždé bez zvuku, kde se stala chyba? 
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
kvalita ale jak kinorip bídná.. tak nevim, jestli nepočkat na lepší verzi..sice jich je tam víc, ale všechny se zdaj stejný.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Altmann napsal Dokonce i USA film " Bitva u Midway" 2019 s titulky. Já do normálního kina nemohu a tak si to stáhnu. Tento film by měl být vynikají, alespoň dle recenze.
Dle mého výborný film.
|
|
|
Moderátor
|
Pánové, asi jsem měl štěstí a tak mám kvalitní filmy se zvukem i titulky. Ještě jsem dostal typ na film WAR je to indický film a la amerika, jen to zkusím.
|
|
|
Moderátor
|
Film WAR je práce indického Bolivudu. Snaha pře veliká, barevnost nádherné scény z každého západního filmu něco. Ve své podstatě nádherné, ale moc se na to koukat nedá. Pokud Vám je více jak 15 let nestahovat, nebo ano, ale já za nic nemůžu.
|