Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

to si nemyslim ani nahodou - kolik toho vubec o webu vite? problem je ve skriptu, driv mi tohle nedelalo, jak psala gorila o tech skriptech, problem bude s ukladanim o obnovou informaci. chyba je na jejich strane, je to prasecky udelane.

Já teď na Aukru zrovna jsem, asi po 14 dnech a pozoruji různá zlepšení.
Docela svižně to vyhledává, zatím po cca hodině jsem ani jednou "nezamrzl", obrázky už jsou větší a hlavně mohu vyhledávat i v rámci celkové nabídky určitého prodejce, což ještě před 14 dny nešlo.
Takže nějaký pokrok tu prostě je...

no moc toho nevím. ale vím, že mi to prostě vše jede bezchybně a (překvapivě) rychleji než na starém A. ano, půlka věcí tam pořád není... ale to co je prostě jede. evidentně ne každému a ano, asi to (kvůli rychlosti a jednoduchosti?) udělali i prasecky. nicméně omezení služby na cca měsíc beru jako nepohodlí, ne jako existenční krizi. protože také např. vím, že když potřebuji ve firmě něco změnit (z mého pohledu naprostá blbost - proklik, dopočet atd), tak mi it řekne kolik času a hlavně peněz to stojí... a já si hodně věcí pak i rozmyslím🙂) - ovšem můžou taky kecat, že ano
ferovyobchodnik@seznam.cz

takze historie nepomohla, ale promazal jsem cookies a vse uz jede. pro neznale - cookies jsou vytvorem aukra, tudiz chyba bude velmi pravdepodobne na jejich strane (muze byt samozrejme, ze to prohlizec nejak spatne zpracuje). vzhledem k tomu, ze jich tam bylo dost, jsem nakonec postupne promazavani a zjistovani, ktere z cookies z aukra to zpusobuje vzdal - to je ostatne prace IT placenych aukrem, ne moje. na ukazku, jak takove cookie vypada:
Obrázky:

No dnes som to skúsil cez ntb a všetko ide v poriadku. Jediná vec, čo je zvláštne je, že moje komentáre si asi dávam za aukcie sám😃😃 Čiže všetkých 150 komentárov som si napísal sám😞
Obrázky:

:D tak snad aspon byly vsechny pozitivni a s 5 hvezdickama, kdyz uz😋

Skúsim im s tým napísať, lebo takto to vyzerá pomerne zvláštne😃😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.