Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Na tuhle chybu jsem se dívala už o víkendu. A chyba je - opět - překvapivě ve scriptu, nikoliv v JSON datech.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Včera jsem na jednu takovou aukci reagoval, hodil to cca 30 sekund před koncem odpočítávání a mám to...
Ovšem, je otázkou, co se děje s těmi aukcemi, jimž skončí odpočítávání a nikdo nepřihodí. Předpokládám, že se začne odpočítávat znovu?

Předpokládám, že přihodit normálně jde a pokud není příhoz, obnoví se aukce opět s odpočítáváním.
Odpočítávání- proč ne, ale v tom případě u v š e ch aukcí (krom Kup teď). Jen odpočítávání je naprostá blbost, minimálně by měl být uveden i den a pevný čas konce, tak jako na Ebay.

urcite, delaji same vyborne veci, jsou vazne skveli. mne bavi, jak jim to funguje, tak jsem spis ze srandy abych videl, co jeste zvladnou podelat (95 % motivace) nez z nejakeho sberatelskeho chtice (5 % motivace), prihodil na par blbosti stylem neurazi-nenadchne.
vysledek: dnes mi prisel email od prodejce, ze minci uz davno prodal a ze si nevsiml, ze mu ji aukro vystavilo znovu... o lalaaaa to to aukro frci 😁 😁 😁
jineho prodejce uz nekolik tydnu nahanim, abych mu mohl zaplatit minci, kterou mi poslal, aniz bych mu ji zaplatil, dodnes nemam jeho cislo uctu. zpravy z aukra mu nechodi, email ma asi plnej... 😁 😁 😁
no a o minci, kterou jsem mel vyhrat a nevyhral jsem uz psal kdysi. dodnes nemam zadne slusne vysvetleni - coz mne ponouka k zaskodniceni vyse uvedenemu😈 😈 😈
ale coz, to je tou moji negativni temnou energii, ostatnim uz ted jiste vse chodi jak ma

Nyní jsem psal hodnocení prodejci, který půl roku nic na aukru neprodával. Měl 564 komentářů a po mém jich měl jen 557?😲
Kde dělají soudruzi ze Zlína chybu? Nebo neumím jen počítat, asi potřebuji absolvovat "univerzitu of liška"!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.