Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#31 7. 8. 2017, 15:22
Každá ČOIka místně příslušná tvému bydlišti má na netu stránky a elektronickou poštu. Tam dej svoje kontaktní údaje, popis situace, důkazy o které se tvé tvrzení opírá a měli by ti odpovědět. Pokud v tom shledají možné pochybení ze strany Aukra, tak ti odpoví a bude to mít číslo jednací. Druhá věc je, že když to zkontrolují a zjistí pochybení, tak jim dají flastra, ale peníze zpět ti nevymohou. To bys musel na ně podat žalobu k soudu kvůli těm pár korunám a tvým soudním nákladům , měli by to prohrát díky nálezu ČOI. Pokud to prohrají , tak po nich můžeš chtít celou částku zpět i s úroky, pokud nezaplatí po soudním výroku, který nabude právní moci (konečný soud i po jejich případném odvolání se), tak na ně dáš podklady exekutorovi. Možná , když jim čoikou pohrozíš , tak se leknou a vrátí ti to... třeba nebudou chtít mít těsně po převzetí A problémy a riskovat, aby je ještě otravovala ze začátku ČOI nějakými kontrolami KVŮLI PÁR KORUNÁM. Oni vždycky něco najdou😃

Takhle jsem to udělal s jedním obchodníkem kvůli 300 Kč v kamenném obchodě. Dělal si ze mne prdel. Předal jsem to čoice, ta udělala kontrolu a dala majiteli flastra. Peníze nechtěl i tak vrátit, tak jsem prostřednictvím svého obhájce dal předžalobní výzvu k zaplacení 300 Kč plus náklady za právního zástupce .... pak si uvědomil ten obchodník, že mu ty tři stovky asi neodpustím, jsem trošku koler a fakt bych to mohl dát k soudu a všechny penízky mi proti podpisu dal😃 Já bych to tenkrát klidně k soudu dal, protože bych se tím bavil😃, Šlo o princip... prdel si ze mne nikdo dělat nebude😃

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#32 7. 8. 2017, 15:33

No a teď si představ, že takhle to udělá víc uživatelů A, kterým se to stane stejné... a Čoika jim tam bude možná v budově i bydlet😃 Stejně jsem to udělal i s mobilním operátorem, který mi účtoval o 150 Kč víc měsíčně , než měl (tam to byl.Tel.úřad el. poštou JEN VÝHRUŽKA) a najednou byla reklamačka uznána, protože jsem si schovával faktury a komunikaci na mail s operátorkou , kdy to sice bylo ústně, ale já si radši vyžádal potvrzení slevy do mailu a byli v prdelce, museli to uznat a dělalo tomě a manželce asi 1000 Kč. Žena říkala vykašli se na to, ale já ne ani náhodou a dal jsem jim kartáč, ojebávat mně nikdo nebude😃

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#33 7. 8. 2017, 15:51
No a teď si představ, že takhle to udělá víc uživatelů A, kterým se to stane stejné... a Čoika jim tam bude možná v budově i bydlet😃 Stejně jsem to udělal i s mobilním operátorem, který mi účtoval o 150 Kč víc měsíčně , než měl (tam to byl.Tel.úřad el. poštou JEN VÝHRUŽKA) a najednou byla reklamačka uznána, protože jsem si schovával faktury a komunikaci na mail s operátorkou , kdy to sice bylo ústně, ale já si radši vyžádal potvrzení slevy do mailu a byli v prdelce, museli to uznat a dělalo tomě a manželce asi 1000 Kč. Žena říkala vykašli se na to, ale já ne ani náhodou a dal jsem jim kartáč, ojebávat mně nikdo nebude😃

No a mohl bych ještě popsat můj spor s jednou státní institucí, kdy mne chtěla poškodit jedna malinká referentka tohoto úřadu. Pořád nevěřila, že to dotáhnu až na ministerstvo, po třech dnech kdy dostala pojeb, tomu uvěřila😃 Ani úředníků se neleknu, když mám pravdu ... to by měl každý občan udělat i v malých věcech ... pak by si na nás nikdo , jako občany nedovolil, tak jak by to mělo být správně v každé demokracii. Každý nadává na kapitalismus, ale bránit se nikdo nechce ,oželí malé částky a oni se jen tlemí a dělají to dál. Mě nejde o prachy, ale o princip a nesmí jim to procházet, pak se samozřejmě jen vysmívají .... Takže to není o zřízení, je to o ovčanech, nebo občanech😃

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#34 7. 8. 2017, 18:55

Zpět k tomu absolutně nefunkčnímu Aukru😃 https://www.facebook.com/pg/Aukrocz/community/?ref=page_internal

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#35 7. 8. 2017, 19:17
Zpět k tomu absolutně nefunkčnímu Aukru😃 https://www.facebook.com/pg/Aukrocz/community/?ref=page_internal

..................No pěkné počtení,typicky české !!!!👿

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#36 10. 8. 2017, 08:11

A skáče a skáče a skáče.Posúvam to myšou - AUKRO skáče štvrťku - polku monitora , posúvam to lištou - AUKRO skáče štvrťku - polku monitora. Už som rozžuval a zlomil dve céruzky a rozhrýzol okraj písacieho stola .Je chyba vo mne , alebo mám žiadať finančnú náhradu za škodu ?😆

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#37 10. 8. 2017, 08:30

Chyba nieje ve Vás....................taky mi to skáče!!!

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#38 10. 8. 2017, 08:49

Fajn , už som sa zľakol , že chyba vo vo mne.Tak si ešte trocha poskočme , však je leto a možno to na jeseň Aukro zabalí , ako to bolo na Slovensku , aj u Vás. Ja si idem v nedeľu skočiť tamdem - zoskok (svokra mi to kúpila k mojej ,,60,,) tak mi držte palce.

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#39 10. 8. 2017, 08:58

v 60 letech už neriskuj !!!!

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#40 10. 8. 2017, 09:11

:shock:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.