Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Když už tu probíráte tu výstavu. Podle nových pravidel by se snad dalo přeskočit pořadí a z premiérové výstavy přihlásit rovnou do celostátní (z III do I). Jak to přesně je? Protože se mi zdá, že II jen tak nebude, že ju nedožiju. Bych to třeba zkusil.
Přečti si výstavní řád (bod 12.1.3) .
|
|
|
Moderátor
|
Takže, jestli to správně chápu, Lajtabánság bych přihlásit mohl? Asi jo. Rok 2014 (Svitavy) to byl a 85 bodů mu připsali, ale Debrecín (82) ne-e. Teď jde o to jestli to zkusit. Co radíte? (Však ho znáte.)
|
|
|
Moderátor
|
Jen to zkus.
|
|
|
Moderátor
|
Dostal jste už někdo vyrozumění o přijetí exponátu na Žďár 2016?
|
|
|
Moderátor
|
Pokud si matně pamatuji, vyrozumění má být do 31.1., takže je času dost.
|
|
|
Moderátor
|
No já vím Ale přeci mě to jen nedá.
|
|
|
Moderátor
|
ikanek napsal No já vím Ale přeci mě to jen nedá.
Tak si najdi jinou, která dá .
|
|
|
Moderátor
|
ikanek napsal Dostal jste už někdo vyrozumění o přijetí exponátu na Žďár 2016?
Vždyť teprve v pondělí měli definitivní uzávěrku přihlášek!
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal ikanek napsal Dostal jste už někdo vyrozumění o přijetí exponátu na Žďár 2016?
Vždyť teprve v pondělí měli definitivní uzávěrku přihlášek!
Jak to? Vždyť na netu je termín přihlášek stále 31.12.2015.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
m1234 napsal Pozri sem. http://www.postoveznamky.sk/files/ZDAR_NAD_SAZAVOU_2016_Vystavne_propozicie.pdf
Jak koukám, tak koukám a vidím stále podání přihlášky do 31.12.2015. Dost mě však pobavila věta :"V přihlášce vystavovatel uvede, zda si přeje/nepřeje exponát vystavit." Přeci pokud nebudu chtít vystavovat, tak nebudu posílat přihlášku, ne?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ano ale na vyrozumenie maju čas do 31.1.A s tym vystavenim alebo nevystavenim je to myslene na Exponete.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
m1234 napsal Ano ale na vyrozumenie maju čas do 31.1.A s tym vystavenim alebo nevystavenim je to myslene na Exponete.
Mě to bylo jasné, ale dost mě to pobavilo. Vím, že mají čas do 31.1., ale přeci nemusí být všechno na poslední chvíli, jak je v republice zvykem.
|
|
|
Moderátor
|
Hernajs ty si nedočkavý jak malé děcko
|
|
|
Moderátor
|
pavlinka napsal Hernajs ty si nedočkavý jak malé děcko
Ne, nejsem nedočkavý. Jen chci vědět, zda má cenu exponát předělávat, tedy jestli mě vezmou. A ono udělat exponát s cca 1000 známkami a dopisy taky zabere nějaký čas, hlavně když bych chtěl to pěkně popsat.
|
|
|
Moderátor
|
ikanek napsal A ono udělat exponát s cca 1000 známkami a dopisy taky zabere nějaký čas, hlavně když bych chtěl to pěkně popsat.
Mi to trvá už několik let ...
|
|
|
Moderátor
|
Ale to nám všeckým Byla jsem v Praze na Sběrateli a za týden se měl někam posílat exponát. No a táta řekl panu Malečkovi, že mám ještě dodělat asi polovinu listů a bude to nachystané a ten sa enom vyvrátíl Tři dny do noci a bylo to. Hlavně mosí byt z čeho vybírat. Je to stejné i teď. Mosím to předělat na New York a kvůli škole néni moc času.Toš ale i mě netěší, že má moc práce Ikánek neb bych ho potřebovala zaměstnat. Ale Jirko neboj, mám toho jen trochu
|
|
|
Moderátor
|
pavlinka napsal Ale to nám všeckým Byla jsem v Praze na Sběrateli a za týden se měl někam posílat exponát. No a táta řekl panu Malečkovi, že mám ještě dodělat asi polovinu listů a bude to nachystané a ten sa enom vyvrátíl Tři dny do noci a bylo to. Hlavně mosí byt z čeho vybírat. Je to stejné i teď. Mosím to předělat na New York a kvůli škole néni moc času.Toš ale i mě netěší, že má moc práce Ikánek neb bych ho potřebovala zaměstnat. Ale Jirko neboj, mám toho jen trochu
Pájo, to je v pohodě. Nachystané to mám taky. Přes Vánoce jsem naskenoval asi 1500 položek, pričemž jako položku myslím samotnou známku nebo blok. Už to mám většinou i nařezané (v PC jako zvlášť soubory). Teď to jenom uspořádat a dobře popsat. Ono ale popsat všechny ZP nebude tak jednoduché, třeba taková 3 ch byla tištěna buď špatně a nebo dobře a rozdíly mezi štočky jsou velmi malé.
|
|
|
Moderátor
|
No jo, jenže já mám dodělat jen něco málo, ale hlavně ten úvod. Nechápu, jak to může někdo udělat "podle potřeby na zakázku". Copak vybrat, to už takový problém není, spíš co nevybrat. Ale možná to bude i tím, že jsem se ještě nepokusil vymýšlet tématický exponát.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak už někdo něco víte ze Žďáru??
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Poznáváte ? Nikoliv nezajímavé, ale mým cílem bylo hlavně "nachytření" ohledně výroby známek - tzn. samotné stroje, tiskové desky, štočky, atd. - rozdíly mezi jednotlivými typy tisku, papíru apod. . A to naživo. Bohužel to mi na výstavě chybělo. Že by vše bylo ve Vyšším Brodě ?? Takže až pojedu na pstruhy... Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Takže, jestli to správně chápu, Lajtabánság bych přihlásit mohl? Asi jo. Rok 2014 (Svitavy) to byl a 85 bodů mu připsali, ale Debrecín (82) ne-e. Teď jde o to jestli to zkusit. Co radíte? (Však ho znáte.)
Tak jo, teda. Uvidíte v našich kinech! Přesněji na výstavě ve Žďáru. A ostatní?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dr_colombo napsal Tak už někdo něco víte ze Žďáru??
potvrzená přihláška přišla uvidíme se na výstavě Jirka z Moravy
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mě taky přišla :-)
|