Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
martinvon napsal martinvon napsal barbar napsal Martine koukni na to..
https://aukro.cz/10-kc-1996-7024768742
Taky jsem si všiml, čjak se to mohlo stát?
Tak nakonec to asi bude jen nasvícením. Psal jsem prodávajícímu a ten mi řekl, že je ze sady a jsou na ní jen nějaké škrábance pod lupou
👍
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal martinvon napsal martinvon napsal barbar napsal Martine koukni na to..
https://aukro.cz/10-kc-1996-7024768742
Taky jsem si všiml, čjak se to mohlo stát?
Tak nakonec to asi bude jen nasvícením. Psal jsem prodávajícímu a ten mi řekl, že je ze sady a jsou na ní jen nějaké škrábance pod lupou
👍
Mrkni se do té aukce, změnil a otočil fotky a píše, že to je jen lesk  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mrkněte na toho lva napravo, není nějak obtloustlý? Obrázky:     _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobře, dám lepší fotky  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nějak se mi nedaří, pořád to padá a nechtějí se fotky nahrávat _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
1 Obrázky:  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
2 Obrázky:  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
konečně Obrázky:  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No, ta levá mince, má přerušenou spodní linku v číslici "0" (nebo aspoň to tak z těch fotek vypadá), takže by to mohla být jiná razidla ...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
MikyM napsal No, ta levá mince, má přerušenou spodní linku v číslici "0" (nebo aspoň to tak z těch fotek vypadá), takže by to mohla být jiná razidla ...
Tu minci nalevo jsem tam dal jen náhodou pro porovnání lva na pravé minci, zdá se mi o mnoho větší, ten lev _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Podle mě je taky nedoražená. A dost rozsáhle - to se nevidí často. Řekl bych pro sběratele chyboražeb (zmetků) velmi zajímavá mince. Ale opravdu by to chtělo fotky pořízené za denního světla
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numismat napsal Tady je podobna v lepsi zachovalosti: https://aukro.cz/2-kc-2019-chyborazba-velmi-vyrazne-nedorazena-mince-7029100287
To je pravda, ale tady nepoznám co je to za ročník, mám ji doma a je vidět u posledního čísla jen kousek vrchního obloučku, možná tedy také 2019. Nejlépe je to vidět na 2 fotce. _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Moderátor
|
To nedorazeni je opravdu velke, tim spise skoda horsiho stavu. V RL by to byl zajimavy studijni material. Hmotnost je normalni?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numismat napsal To nedorazeni je opravdu velke, tim spise skoda horsiho stavu. V RL by to byl zajimavy studijni material. Hmotnost je normalni?
Ano hmotnost normální 3,73g _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pěkný zmetek.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
bertik-b1 napsal Pěkný zmetek.
Kam se hrabe na tu tvou 50kč  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numismat napsal Tady je podobna v lepsi zachovalosti: https://aukro.cz/2-kc-2019-chyborazba-velmi-vyrazne-nedorazena-mince-7029100287
Dnes jsem si ji prohlédl svěžím okem starce a řekl bych, že je spíš lépe nafocená Až se trochu rozední zkusím totéž  _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, mám doma tuto chyboražbu 10kč mincovna Hamburk 1993, rub vs líc je otočen o 90°, je to velmi zajímavá mince. Je má oblíbená. Jakou může mít dnes hodnotu pro sběratele chyboražeb? Je velmi obtížné ji vyfotit v zrcadle, lépe se mi to bohužel nepodařilo. S pozdravem Pavel Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Cenu určuje poptávka, ale vyšší tisíce nečekejte. Podle mě 1500 až 3000 Kč. Zkuste dát na Aukro a uvidíte. A doporučuju trpělivost
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Petr3 napsal Cenu určuje poptávka, ale vyšší tisíce nečekejte. Podle mě 1500 až 3000 Kč. Zkuste dát na Aukro a uvidíte. A doporučuju trpělivost
nechce se mi ji prodávat, ptal jsem se ze zvědavosti. Jak moc je to běžná chyba, a taky se trochu pochlubit ve vlákně 😄
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Další povedená ražba, prasklé razidlo Obrázky:     _______________ Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
|