Na českém internetu se dne 20. května 2008 po dlouhém čekání konečně objevuje ryze česká, výhradně sběratelská aukce z dílny Zdeňka Jindry.

Záměrem tohoto náročného projektu je aukce se zaměřením na sběratelství s větší bezpečností než nabízejí jiné typy internetových aukcí. Od začátku je naší snahou všechny vložené aukce kontrolovat. Je to krok náročný, ale nutný. Bohužel se dnes najde mnoho podvodníků, kteří se snaží vkládat na všech dosavadních aukcí i ryze sprosté padělky a podvádět tak, nás sběratelé, všemožnými způsoby.

Moderátoři Přiklepni.cz se budou snažit tyto aukce co nejrychleji odstraňovat. Tím se aukce stanou bezpečnější a obchod přes internet mnohem oblíbenější. Je to rozhodně nutný krok. Moderátoři jsou dosazováni pouze do oborů, kterým opravdu rozumí.
Obrázek vložený uživatelem
Pomožte nám tento projekt rozjet a zaregistrujte se na www.priklepni.cz respektive přímo na http://www.priklepni.cz/registrace. Jako bonus za registraci obdržíte 100 Kč kredit na svůj účet – po ověření. Zajímavou drobnost obdržíte i při zaslání ověřovacího dopisu. Jedná se o malý, ale hezký dárek – buď samolepící bloček s logem přiklepni.cz nebo propisku.
Obrázek vložený uživatelem

Tímto promoakce a výhody na nové aukci Přiklepni.cz nekončí, ale teprve začínají! Za každou vydraženou aukci obdržíte po kladném hodnocení z celkové utracené částky 1% na Váš aukční účet. Při hodnocení postupujete i do určitých pozic a sebou si přinášíte opět další kredit na Vaše aukce. Pokud jste v kladném kreditu – začíná od nuly, můžete si zakoupit kredit s procentuálním zvýhodněním. Jinak je zasílaná výzva při minusovém kreditu 1 000 Kč.

Obrázek vložený uživatelem
Naší největší výhodou a dobrým startem je reklamní kampaň, která dnešním dnem začíná na všech největších českých magazínech věnovaným sběratelství. Stačí zmínit infofila.cz, sberatel.com, filokartie.cz, mince.info, filumenie.cz, sberatel.net a další. Tím bude uživatelská základna Přiklepni.cz rychle narůstat. Zaregistrujte se tedy jako první a získejte tím to nejlepší uživatelské jméno. Dnes si ještě můžete vybrat!

Registrace je možná na tomto odkazu
- http://www.priklepni.cz/registrace. Nejdříve si ale prosím přečtěte uživatelské podmínky http://www.priklepni.cz/podminky. Registrace je zdarma a probíhá následovně. Po vyplnění formuláře na uvedeném odkazu Vám na email dorazí kód, který ve své uživatelské části nebo na odkazu http://www.priklepni.cz/overeni doplníte a ověříte tím svůj email. Poté přibližně do týdne obdržíte dopis s dalším kódem a ve stejném formuláři ověříte svoji poštovní adresu. Tím se stanete plně ověřeným uživatelem a můžete naše služby plně využívat. Při čekání si můžete připravovat aukce, ale pozor spustí se přesně při kompletním ověření.

Obrázek vložený uživatelem
Obrázek vložený uživatelem

Za internetovou aukci Přiklepni.cz Vám přeji mnoho hezkých chvil nad našimi a už i Vašimi stránkami, spousty nových sběratelských přírůstků a co nejvíce získaných přátel prostřednictvím nového systému. Již teď připravujeme další nové funkce a aukci neustále vylepšujeme a doplňujeme.

Autor: Zdeněk Jindra