Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

2 Maxmilian:
jestli soudíš, že je to pudřenka dle růžové poloviny a povědomých rýpanců tak tě zklamu 🙂 také mě to napadlo, ale je to papír s takovým vzorem. Navíc ještě jsem neslyšel, že by se dělala pudřenka na krk🙂. Na obou stranách se dájí víčka vyndat a vložit pod ně obrázek. Také bych se rád dopátral ale hledal jsem na netu asi 2h různými způsoby a nic 😕
P.

Je to dobarvovaná fotografie,nevím koho a myslím, že mi to už nikdo neřekne...je to medajlonek na fotky...to víme ale?...nic víc...
Prosím ten papírek co tam máte s tím vzorem...já mam hodně podobnej co je na něm nalepená ta fotka...myslíte, že to byl nějaký podklad?

Předem prosím aby jste mi všichni tikali😉 já budu automaticky taky a pokud by to někomu vadilo tak at se ozve😉
Jinak se mohu pouze domnívat, že papírek je tam jednak jako okrasa při prodeji aby tam něco bylo a jednak jako podložka aby fotka držela. Zespodu na ni tlačí výstupek v kterém je zvrchu vložen drahý kámen😃.
EDIT:
A když koukám na ten tvůj tak tam máš pouze jedno pouzdro na foto. Ale myslím že kdyby jsi ho vyndala a zkusila vložit na druhou stranu asi by to pasovalo.
P.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.