Autor |
Příspěvek |
|
#3076 20. 11. 2023, 21:58
|
Registrovaný uživatel
|
Hodím taky ještě něco do placu. Dukát František Lotrinský 1745 Vídeň *R mírně okrojena hrana za 24000,- 20kr 1771 A 1900,- Moravské střelby AE klipa s originální stuhou a pripinanim za 11000,- Střelby 1906 Mnichov za 3000,- Pošta 95,- cenné psaní. Jinak kluci, drobacky z minula jsem vám posílal až dnes, tedy zítra jsou u vás. Obrázky: _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3077 20. 11. 2023, 21:58
|
Registrovaný uživatel
|
Obrázky: _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3078 20. 11. 2023, 21:59
|
Registrovaný uživatel
|
-) Obrázky: _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3079 21. 11. 2023, 13:18
|
Registrovaný uživatel
|
Pár kousků na prodej Jan Lucemburský pražský groš-krásně vyražený ,ale dírka za 1100 pražský groš značka v ocasu lva za 2750 Josef I. 3 krejcar 1708 Mnichov luxusní za 4000 M.Terezie XV krejcar 1745 KB velice pěkný s patinou za 2200 Poštovné-cenné psaní je za 70 kč V případě zájmu mě kontaktujte na honnval@seznam.czObrázky:
|
|
#3080 21. 11. 2023, 19:07
|
Registrovaný uživatel
|
Prodano Jan Lucemburský pražský groš-krásně vyražený ,ale dírka za 1100
|
|
|
Moderátor
|
|
|
#3082 22. 11. 2023, 10:00
|
Registrovaný uživatel
|
Prodám fenik CHEB, Hásková 41, 1220-1250 - myslím, že pěkná cena 2580,-Kč + 79,-Kč zásilkovna Mobil si fotí jak chce, proto jedna bledší a druhá barevnější fotka. Pište sem do fóra. Díky Obrázky:
|
|
#3083 22. 11. 2023, 12:10
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Komár znovu nechápu proč nejdřív nabízíš materiál tady na sběrateli a následně je dáš na Aukro od koruny. Pokud se stane to , že zde někdo projeví zájem,tak jej stáhneš s Aukra v průběhu aukce s případnými příhozy, nerozumím tomu Chápu, že začínáš handlovat s mincemi,ale takto
Barbare, jdi do prdele ty pozére, vůbec na mě nereaguj. Sám jsi ulhany podvodníček a frajirecek a podle sebe soudis mě. Jsem slušný člověk tedy rozum by mi volil následný postup který myslím je fair. Pokud mi někdo tady napíše že má zájem napíšu mu ať si přihodí na Aukru jak se už stalo je mi psal ekdo z fb, pokud už tam budou příhozy. Pokud ne, s klidem mu ji prodám. Nejsem jakty který chce mincí poslat že má zájem koupit a pak z něj vypadne že by nabízel výměnu až by měl mincí doma... Tvl přesně takový jako ty jsou nejlepší... Ulhany darebáci a dovolí si házet špínu na ostatní. Z takových se mi obrací žaludek. Laskavě nereaguj na moje příspěvky. Tobě nic neprodam ani kdyby jsi nabízel 2nasobek. A jo, máš pravdu, začínám, už pár let... _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3084 22. 11. 2023, 12:18
|
Moderátor
|
OtravnyKomar napsal barbar napsal Komár znovu nechápu proč nejdřív nabízíš materiál tady na sběrateli a následně je dáš na Aukro od koruny. Pokud se stane to , že zde někdo projeví zájem,tak jej stáhneš s Aukra v průběhu aukce s případnými příhozy, nerozumím tomu Chápu, že začínáš handlovat s mincemi,ale takto
Barbare, jdi do prdele ty pozére, vůbec na mě nereaguj. Sám jsi ulhany podvodníček a frajirecek a podle sebe soudis mě. Jsem slušný člověk tedy rozum by mi volil následný postup který myslím je fair. Pokud mi někdo tady napíše že má zájem napíšu mu ať si přihodí na Aukru jak se už stalo je mi psal ekdo z fb, pokud už tam budou příhozy. Pokud ne, s klidem mu ji prodám. Nejsem jakty který chce mincí poslat že má zájem koupit a pak z něj vypadne že by nabízel výměnu až by měl mincí doma... Tvl přesně takový jako ty jsou nejlepší... Ulhany darebáci a dovolí si házet špínu na ostatní. Z takových se mi obrací žaludek. Laskavě nereaguj na moje příspěvky. Tobě nic neprodam ani kdyby jsi nabízel 2nasobek. A jo, máš pravdu, začínám, už pár let... Potrefená Husa.. Kam vítr tam plášť, všude možně je pofiderně nabízíš hadluješ s těmi mincemi jako žid. Když to seriózně neumíš,tak to raději nedělej..
|
|
#3085 22. 11. 2023, 12:56
|
Registrovaný uživatel
|
☺️☺️☺️ Seš kdo? Nějaky mravokarny antisemita ze sběratele? Tady places na špatném hrobě, ty "všude možně pofiderne". Zrovna tobě do toho co kde a jak prodávám nic není. Kdyby jsi se radši sám něčemu věnoval, neměl by jsi čas na to ze sebe dělat troubu. Radši se vrať ke své publikační činnosti a poradenství v oboru numismatiky... Lidi si rádi nechají poradit jak přijít o peníze 😉 _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3086 22. 11. 2023, 16:18
|
Registrovaný uživatel
|
Pár kousků na prodej Vladislav II.Jagelonský pražský groš pěkně vyražená koruna za 1850 Rudolf II. bílý groš 1581 K.Hora za 1250 maley groš 1595 Jáchymov za 1350 maley groš 1600 K.Hora za 2450 Leopold I. XV krejcar 1662 Vratislav za 1350 3 krejcar 1668 Vratislav za 650 3 krejcar 1674 FIK Opolí za 3200 3 krejcar 1667 Hall za 780 1 krejcar b.l. Hall luxusní za 2200 1 krejcar 1695 Augšpurk land munz v tomto stavu RR za 1350 Malkotenti poltura 1704 KB za 680 poltura 1706 KB za 500 Josef I. poltura 1709 PH velmi pěkný za 1450 František I.Štěpán Lotrínský 20 krejcar 1757 Praha velmi pěkný za 2200 Poštovné-cenné psaní je za 70 kč V případě zájmu mě kontaktujte na honnval@seznam.czObrázky:
|
|
#3087 22. 11. 2023, 18:16
|
Registrovaný uživatel
|
Poprosil bych ten PG Vladislava, napíšu mail...
|
|
#3088 22. 11. 2023, 23:53
|
Registrovaný uživatel
|
Hladac ceresnovych kvetov, barbar ma pravdu, pokial mas tie mince na aukre subezne, tak je to defakto propagacia vlasznej drazby. Dalej nie je o com.
|
|
|
Moderátor
|
Nějaké přebytky ze sbírky 1) Německo. 2 RM 1934 E. 300 Kč. Ag 2) Německo. 2 RM 1934 D. 200 Kč. Ag 3) Německo. 1 Marka 1907 G. 160 Kč. Ag 4) Francie. 1 franc 1915. 120 Kč. Ag 5) Gdaňsk. 1 pfennig 1930, 2 pfennige 1926 a 10 pfennige 1923, 140 Kč/kus 6) Maroko. 5 mazunas 1340 (1922). 130 Kč 7) Maroko. 10 mazunas 1340 (1922). 130 Kč 8 ) Tunis. 10 centimes 1907. 130 Kč 9) Set mincí britských kolonií, převážně Jiří VI. Západní Afrika, Malaya, Hong-Kong, Kanada. 200 Kč za komplet. Obrázky:
|
|
#3090 25. 11. 2023, 12:37
|
Registrovaný uživatel
|
Ferdinand III. Tolar 1638 Sv. Vít 28,48g vyborna zachovalost, neměl ouško ani jiný závěs. 56.000,- vc pošty. Víc info mail... Obrázky: _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3091 25. 11. 2023, 14:35
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar - nic mi po tom není, ale jaký smysl má zrovna zde obratem přeprodávat mince z posledních aukcí s nasazenou cenou?
|
|
#3092 25. 11. 2023, 18:15
|
Registrovaný uživatel
|
Doufám že je to jen řečnická otázka. Jinak by to bylo velice smutné. A máš pravdu, sám jsi si odpověděl hned první větou. Vždy mě zamrzí když v sobě lidé probouzí nízké pudy jako závist, nepřejícnost atp... Protože ve většina případů můžou mít to stejný.. To je taková hodně česká vlastnost. Kéž by sousedovi ta koza chcipla, já mu ji nezávidím, co bych s ní dělal. Ale aby mu posla. Ta toxická nepřejícnost. Je to strašné smutný.. ale beru to sportovně, zřejmě se na mě takové reakce lepí abych se naučil zvládat konfrontaci s takovými lidmi s klidnou notou. Až přijde příště nějaká parádička za balík, zavolám modelce a vyfotím to do inzerátu na pořádných 5kach aby to bylo trošku opodstatněnějsi. A ty si ho mezitím můžeš koupit třeba pěkně na Aukru za 62k jako se nedávno prodal na áčku... 😘 _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz« Poslední úpravu provedl(a) OtravnyKomar v 25. 11. 2023, 18:17. »
|
|
#3093 25. 11. 2023, 18:20
|
Moderátor
|
arc napsal OtravnyKomar - nic mi po tom není, ale jaký smysl má zrovna zde obratem přeprodávat mince z posledních aukcí s nasazenou cenou?
Také jsem jednoho znal,co vydražil mince a ještě než je zaplatil a vůbec fyzicky vlastnil, nabízel je všude možně s nesmyslně nadsazenou cenou... Zřejmě měl za to,že sběratelé jsou tupci a nekoukaj po aukcích a on je takto se ziskem přechytračí..
|
|
#3094 25. 11. 2023, 18:30
|
Registrovaný uživatel
|
Máte pravdu,sběratelé jsou to tupci. Hlavně tady na fóru se jeden usadil a doslova to tady okupuje. Rozumí všemu a pokud ho někdo vyvede z omylu, nikdy nepřizná, že nemá pravdu. _______________ Konzultace a poradenství v oboru frenologie.
|
|
#3095 25. 11. 2023, 18:31
|
Registrovaný uživatel
|
Už jsem myslel že ty se nepřidáš. Hmmm? Počkat, ta poslední věta? To mluvíš o sobě? https://aukro.cz/stribrny-tolar-1638-st-veit-velmi-vzacny-7036637549?tab=more-history_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3096 25. 11. 2023, 18:35
|
Registrovaný uživatel
|
arc napsal OtravnyKomar - nic mi po tom není, ale jaký smysl má zrovna zde obratem přeprodávat mince z posledních aukcí s nasazenou cenou?
Mě tedy po tom taky nic není... jen sebou vzít ponaučení, že i zde, na tomto fóru, musí občas mít člověk oči otevřené. K minci samotné se vyjadřovat nebudu, když je předmětem prodeje. ARC ale svou řečnickou otázku položil správně... odpověď opravdu není potřeba.
|
|
#3097 25. 11. 2023, 18:35
|
Registrovaný uživatel
|
Kocwaro, jeho okupace vedla ke kompletnímu rozpadu numismatické části fóra. Já třeba nechápu, tuhle část prodej mincí nikdo nemoderuje? Proč už dávno nejsou smazani? Kde je ted p. Jindra a jeho smysl pro pravidla?. Vím že to tady kdysi šéfoval turtle ale ten už to tady taky zabalil _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3098 25. 11. 2023, 18:39
|
Registrovaný uživatel
|
Nell vždyť můžeš, nevím co vám vadí, stačí know-how, základní budget a hromady času a trpělivosti stráveném na webu. Skoro na každé aukci se dají koupit mince které se dají prodat lépe a v mezích férovosti a slušnosti. Moje cena je pod cenou posledního drazeneho kusu. Tak kde je problém? Je to falzum? Je to nějaký podvod? Nebo kde je problém? Zřejmě to ze jsem ho koupil levněji a vydelam na něm? Tomu se říká obchod a bez něj by jsi si utiral zadek listem v lepším případě... _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. akolita@seznam.cz
|
|
#3099 25. 11. 2023, 18:43
|
Registrovaný uživatel
|
Já vím, kdysi jsem se právě kvůli němu smazal. Dokážu si představit, že to také v životě nemá lehké . Nemít kamarády a jediná jeho "realizace" je zde na fóru. Kde může působit jako odborník. Pro ty co nevědí, že je jen brouk Pytlík. _______________ Konzultace a poradenství v oboru frenologie.
|
|
#3100 25. 11. 2023, 18:45
|
Moderátor
|
Kocwara napsal Máte pravdu,sběratelé jsou to tupci. Hlavně tady na fóru se jeden usadil a doslova to tady okupuje. Rozumí všemu a pokud ho někdo vyvede z omylu, nikdy nepřizná, že nemá pravdu.
Kocwara Ten falešný tolar ti koukám pořád leží v žaludku.. Mimochodem komár byla to má reakce po zkušenostech s takovými prodejci, nejsou to ani sběratelé ani poctiví prodejci,za mne čistý prach sprostý handl...
|