Prosím o blokáciu - užívateľ za čiarou
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra.
Autor | Příspěvek |
---|---|
#76 22. 5. 2021, 22:26
|
|
Registrovaný uživatel |
Ti dva se odtud měli vykopnout již dávno, jen tu škodí:-(
|
#77 22. 5. 2021, 22:29
|
|
Registrovaný uživatel |
GROFIK A TURTLEOVEHEAD BAN!!! TITO DVA KASPARI NEUSTALE PORUSUJI PRAVIDLA FORA!
|
#78 22. 5. 2021, 22:32
|
|
Registrovaný uživatel |
Za neustálé hrubé porušování pravidel měli být zbaveni moderátorských funkcí již dávno...... |
#79 23. 5. 2021, 8:43
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Spíš bych banoval tady výše komentující, co rádi používají Caps Lock a výkřičníky jako osmiletý hráč Fortnitu.
_______________ "Democracy.... is non-negotiable." - Liberty Prime |
#80 23. 5. 2021, 11:24
|
|
Moderátor |
Je to jako s kluky na písku. Nejvíce křičí ti hloupí, kteří s rychle běží k mamince nebo si stále stěžují. Já bych celé zrušil a dal větší pravomoc moderátorům. Majitel se jen rozhodne.
/Teď uvidíme vyspělost členské základny ![]() _______________ |
#81 23. 5. 2021, 11:36
|
|
Moderátor |
JÁ jsem pro sepsání ostré petice, která se bude věnovat počasí. Vysvětlíme jim, že takto si konec května nepředstavujeme a ať jdou domů. Zaměstnání v městské kanalizaci, čištění trubek odpovídá jejich dosaženému vzdělání. Prostě bych je zablokoval. Jste pro????
![]() ![]() ![]() Bude to první petice platná pro Brusel. V případě, že se situace nezlepší, vystoupíme z této nastražené léčky a budeme opět samostatnou zemí. Slováci se mohou připojit a vytvořím federaci. Jste pro demokracii nejen v oblasti počasí? ![]() _______________ |
#82 23. 5. 2021, 11:43
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Já to vidím na zákaz politických a historicko politických debat vůbec...
Z mé strany trocha paradox, když jsem zde jako z prvních volal po historickém vlakně, bohužel jak se časem ukázalo byla to hloupost.Většina diskutovanych témat se zvrhla v politicky konflikt, včetně novodobých témat k aktuální politice.. Politika sem nepatří, často zdejší členové fóra hodnotí sběratelská diskutována témata,v závislosti politických názoru diskutujících, vzájemně se podporují a úmyslně napadají druhé. Často se tak děje po dohodě na sociálních sítích mimo tohle fórum.. Snižuje se tak tím úroveň fóra,i jeho odbornost.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 23. 5. 2021, 11:46. » |
#83 23. 5. 2021, 12:04
|
|
Registrovaný uživatel |
máš pro svá tvrzení i nějaké důkazy nebo je to tvoje představa? |
#84 23. 5. 2021, 12:04
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Zvyčajne každá diskusia sa sklzne do roviny sexu, alebo politiky. V našom prípade do politiky, nič neobvyklé, čo ma zaráža všetci tzv. demokrati klesnú na úroveň nevychovanca.
Viete páni a panie ľahšie sa tlačia kaleráby omladine ako skusenejsim niečo pamatajucim spolu diskutujucim kolegom. Doba postupuje strmým upadkom, ale každý si vyberá svoju cestu sám... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#85 23. 5. 2021, 12:17
|
|
Registrovaný uživatel |
Bohužel, politické diskuze o ničem zde opravdu snižují úroveň těchto stránek a to z několika důvodů. Předně z těchto stránek odešli někteří dříve aktivní lidé, kteří sem již pouze zavítají v roli pasivních účastníků. Snažil jsem se, aby zde přispívali někteří sběratelé z mého okruhu zájmu a po poznání těchto stránek odmítli se zde angažovat. Je to málo? Já si myslím, že právě naopak, protože pár příspěvků od těchto lidí by nám všem dalo z pohledu sběratelství a numismatiky určitě více, než tisíce žvanících příspěvků v kecárně. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz |
#86 23. 5. 2021, 12:25
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Neobjektívne hodnotenie Europa1...
Noviny nikdy nekupujem pre celý obsah... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#87 23. 5. 2021, 12:37
|
|
Registrovaný uživatel |
To není hodnocení bez obsahu. Jestli jste to nepochopil, pak to jsou především moje zkušenosti, které jsem nabyl v osobních, či elektronických diskuzích s některými lidmi. Ano, noviny možná nekupujeme z důvodu celého obsahu, ale hodně lidí si především také všímá morální úrovně těchto stránek a někteří z nich opravdu nemají zájem se angažovat na stránkách, kde je běžnou součástí vulgarita a propagovány jsou totalitní praktiky, protože to pak něco o těchto stránkách a některých lidech říká. A oni prostě s těmito lidmi nechtějí mít nic společného. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz « Poslední úpravu provedl(a) Evropa1 v 23. 5. 2021, 12:39. » |
#88 23. 5. 2021, 13:36
|
|
Moderátor |
Evropa1
Je dobré Vaše zhodnocení, kdybychom zde byli tací trotlíci, vůbec by jste sem nechodil. Tedy tak jsem si Váš článek vyhodnotil. Patříte sem a to je hlavní. _______________ |
#89 23. 5. 2021, 13:37
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Diskusnú vulgaritu vnášajú ľudia Vášho razenia pokiaľ nevedia presvedčiť iných o svojej pravde.
Viď situácia zo včerajška trola majúceho viac účtov na fóre. Nakoniec máte svoje mincové vlákno s celkom slušnou odbornou návštevnosťou, ktorá nie stále súhlasí z predstavou pisateľa, stačí pozametať pred vlastným prahom... ![]() Nedávno to pekne pomenoval Altmann, chovanie jednotlivých osôb na našom vebe, môžem len súhlasiť. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#90 23. 5. 2021, 13:43
|
|
Registrovaný uživatel |
To, že sem chodím, je především zásluha mých povinností. Pokud bych je neměl, pak bych měl jistě smysluplnější využití času. A jaké si vysluhuji jméno u některých kolegů za mou účast zde a za poměrně časté urážení? Třeba, že jsem pitomec. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz |
#91 23. 5. 2021, 13:47
|
|
Registrovaný uživatel |
to je vtipné od člověka, který argumenty nepoužívá a druhé se snaží shazovat (navíc jako "moderátor"). |
#92 23. 5. 2021, 13:49
|
|
Registrovaný uživatel |
A opět jste se vůči mně dopustil sprostého chování, kdy jste lidi vulgární zařadil do mého okruhu. Ale co bych od Vás mohl chtít. To totiž nebyla první sprostota. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz « Poslední úpravu provedl(a) Evropa1 v 23. 5. 2021, 13:51. » |
#93 23. 5. 2021, 13:51
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Určite nie a v tomto prípadne Vás sa nemýlim!!! _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#94 23. 5. 2021, 14:00
|
|
Registrovaný uživatel |
Před nějakou dobou své učínkování na těchto stránkách skončil jeden slovenský kolega a to především vaší zásluhou. Sice neměl více než 10 000 příspěvků, ale vše co napsal, mělo hlavu a patu. Prostě již vás měl dost. Jelikož moje trpělivost přetekla, svoje angažování zde omezím na co nejmenší míru. Již vás mám také dost.
_______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz |
#95 23. 5. 2021, 14:41
|
|
Moderátor |
Evropa1
To je hloupost, já Vás řadím mezi lidičky, kteří zde mají své místo a dokáži se držet svého názoru ( i když třebas s Vám nesouhlasím) ale rozhodně nejste pitomec a myslím si, že do této kategorie nepatříte. Prostě diskutujeme. ![]() _______________ |
#96 23. 5. 2021, 15:11
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Souhlasím... Evropa1, Grofik, Altmann,Lopez, Fidzi, Petr, Oliver, kacuro, pavel, dula, David, Jan, a další významní tahouni tohoto fóra ve svých oblastech sběratelství by jste měli vždy mezi sebou zachovat chladnou hlavu . A hlavně moderátoři včetně Grofika nenechat věci zajít daleko a mazat, mazat a znovu mazat při jakékoliv porušení pravidel fóra a pro administratora návrh :přidat k pravidlům zákaz jakýchkoliv politických debat a v případě porušení těchto pravidel znovu mazat a mazat... |
#97 23. 5. 2021, 15:22
|
|
Moderátor |
Obecně nelze lidem něco zakazovat, je to akce a protiakce. jsme jen lidé. Jen se podívejte na výklad bible, je jasná, byla psána tak, aby byla pochopitelná, je a není. Moje babička byla vzdělaná dáma adventistka a já musel v sobotu na to jejich povídaní, hádali se a přeli. Život je silnější než nějaký zákaz.
Milion chvilek za mrzký peníz popřou i to, že se narodili. _______________ |
#98 23. 5. 2021, 15:37
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Ano, ale pravidla ve společnosti pro pokojné soužití jsou také důležitá.. |
#99 23. 5. 2021, 16:26
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Uhol pohľadu, dávnejšie skončil priateľ z Čiech a ten mal cez 10 000 prispevkov som presvedčený o jeho širokom prehľade a vyhnali ho podobný ľudia Vám... 😪😪😪 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
#100 23. 5. 2021, 16:31
|
|
Registrovaný uživatel |
Opět se snižujete ke lži. Tohoto člověka znám osobně, tykám si s ním a na aukcích s ním diskutuji. Jeho konec zde zavinili lidé, kteří zastávali zcela jiné hodnoty, než jsou mé hodnoty. Tedy vůči mé osobně neměl žádné výhrady. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz |
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1