Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
obelix

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2013

#1 30. 9. 2013, 08:36

Dobrý den ,
Prosím o radu ,ocenění ..jsou v rozebraném stavu ..pouze orientačně nafoceno ,pro představu jak vypadají. Mám je po svém pra pra dědovi.rok.1883 je to na kamnách i vyraženo.Jsou na 90 procent v pořádku ..viz.fota.kachle záři,jsou skutečně překrásná.Výška 2,5 metru..samozřejmě jsou k tomu další části ..foto je jen orientačně nafoceno a pro focení sestaveno.Dík.🙂

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#2 30. 9. 2013, 08:48

Ohodnotiť to neviem, ale je to nádhera. Už aj ako dekorácia bez funkčnosti by som prijal do domu....

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
obelix

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2013

#3 30. 9. 2013, 09:46

Děkuji ,máte pravdu je to krásné,chtěl bych vědět právě alespon přibližně cenovou relaci ,jelikož mám kupce a zdá se mi že nabízená cena není solidní.Nabízí mi cenu jako za kamna v Baumaxu.Prohlížím internet ,ale toto jsem zatím neviděl nikde,zdá se mi to fakt jako zámecký raritní artikl.

Profilový obrázek
NumizmatSR

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#4 30. 9. 2013, 11:21

A kde boli kachle doteraz? Nejaká kúria alebo? Rozoberal ich odborník?

Profilový obrázek
obelix

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2013

#5 30. 9. 2013, 11:52

Byly celou dobu na našem statku schované ,jelikož v té době se co vše komu padlo do oka se bohužel vyvlastnovalo,ničilo.
Tak bohužel přišel pra pra i o svou mysliveckou pušku ,kterou mu komunisti vzaly..dostal ji tehda od barona u kterého sloužil jako myslivec.Co se týče kamen .
Kdo je rozebíral ,tak předkové samozřejmě..a zda odborník no nevím byly rozebrané hodně před válkou ..bohužel víc jsem se nestačil dovědět ..prarodiče jsou mrtvý ,táta také..když mi o nich a jiných věcech vykládali jejich historii ,bohužel nebyl jsem v tu dobu dobrým poslucháčem,mě to spíš nezajímalo ..v tu dobu když mi umřel táta jako poslední ,který to věděl od svého taty a věděl o tom více mně bylo tehda 17 let a to jsem neměl zájem nějak o tu historii,nezajímalo mě to.😞

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#6 30. 9. 2013, 12:25

nadherny kousek,dulezite je zda 3 viditelne strany jsou v poradku,pak Vam ten
kupec musi cenu ztrojnasobit(kolik stoji kamna v baumaxu?)

Profilový obrázek
Johnny

Uživatel

Zaregistrován:
9. 8. 2012

#7 30. 9. 2013, 13:22

tak ty jsou !

Profilový obrázek
obelix

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2013

#8 30. 9. 2013, 15:30

No ten kupec je bohužel cizinec dle pravopisu a napsal mi že jsem vychcaný prodejce který chce na tom asi zbohatnout..Napsal jsem že jsem otevřen nabídkám.Jeho cena prý spíš 25 tisíc a to by se přemýšlel.Píše mi pořád ale už na něho nemám nervy.Před rokem mi jeden chlap ,který je u mě viděl chtěl dát kolem 65 tisíc ,nechtěl jsem mu je prodat ,chtěl jsem si je v tu dobu spíš nechat,nepřemýšlel jsem o prodeji .

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.