Tak to urcite nemam 😃 abych to uvedla na pravou míru, to co doma vše mám je po nevatnim dedovi. Vim ze to rika kazdej, ale tenkrat kdyz zemrel jsem o ty znamky dlouho bojovala jako pamatku, jen sem nemela moc úspěch az pak po par letech jsem se knim dostala 🙂 a ted jsem na materske dovolene, a tak nejK jsme uklizela, vyndala je ze skrine a zacla se v tom hrabat. Je toho dost asi 5xalbum cssr pak nemecko,polsko, rakousko a nejaky jako cina atd. No a ktom obalky plne znamek a techto ustrizku,plus nejake ty pohledy,razitka a jeden dopis z roku 44 😃
Jen jako laik sr v tom hrabu a jen prhlizim obrazky protoze vubec nic nepoznam 😃 vim jen ze skoro vsechny maji razitka, a nemaji tu lepici stranu a nebo jsou to znamky na kterych ani nejde precist co jsou zac😃 . A to je tak vse co na nich poznam😃

O nic nejde......, ale jsi na dobré cestě, nechat se známkama zblbnout😃 Ale né. Z toho popisu je víceméně jasné, že se jedná o klasický mišmaš, který nebude mít velkou hodnotu. Zajímavější by mohla byt ta Čína. Tu dej opatrně bokem a naskenuj a postni to sem. Tam by se mohlo něco najít. Co se týče toho zbytku, záleží co s tím chceš dělat. Prodat se prodá opravdu všecko, ale nečekej z toho vývar. Takových sbírek jsou tisíce. Za druhé- nechat si to jako památku a jen se v tom prostě prohrabovat a třeba jednou....... No a za třetí (naše oblíbená rada), pokud je v okolí děcko, které sbírá nebo klub mladých filatelistů, kde se s tím učí děcka pracovat a poznávat, tak to podarovat. Mnoha lidem je líto to někomu dat a když jim řekneš, že je toho za padesát kaček, tak kroutí hlavou a myslí si, že si blbec. Šak ten náš děda to sbíral roky a dával do toho důchod 😉 A vo tom to je.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.