Zdravím, po 30 letech jsem znovu začal se sbíráním známek a prosím o radu. Dostal jsem několik starších známek a byl mezi nimi aršík, který má 10 známek Pofis č. 1021. Jedna ze známek je ale velmi poškozená (děravá). Mám tu jednu známku z aršíku vystřihnout, nebo všechny známky rozdělit na jednotlivé známky? Děkuji.

Člověka to zamrzí, když sa ze 4 stovek stane 150-ti korunová záležitost (to při rozdělení známek). Známka samotná je nějaká dvacka v luxus stavu. Ten desetiblok je samo drahý, ale bohužel. Pokud jsou ostatní známky v parádním stavu, nechala bych to pohromadě. Ty ceny nahoře se týkají neražených známek! Pokud je to razítkovaný blok, tak je to šumafuk.😉

Škoda, že to není celé. Tyto známky, mají na rozdíl od ostatního ČSRII, pořád svoji hodnotu- zvláště v desetiblocích. Na druhou stranu, kdo je chtěl, už je má doma. Jsou to nádherné (jako námětovky v celosvětovém měřítku) a špičkově zpracované známečky. Duo Svolinský/Jirka, to něco ve světě znamenalo. Mistr Ladislav Jirka byl tatínkem Libušky Knotkové, která se svým manželem dělá současné nádherné aršíky "Ochrana přírody".
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.