Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith, filuta8

Tak to bychom se nedobrali nikdy ničeho, žádné konkrétní informace. Ano mohla jsem paní napsat, máte tam na 99 % syntetiku, pokud zlatník vaší prababičky neměl náhodou šuplík plný syntetiky a Váš původní diamant v levném prstenu za něj nevyměnil. Takovou informaci jistě paní ocení 😆 😆 Takto bychom se mohli hádat do nekonečna. Podle velikosti tohle by byl tak dvoukarátový diamant a těch u nás opravdu moc není, pokud babička paní nebyla uhlobaronka. Vycházím z podmínek ceteris paribus, co tam nejpravděpodobněji je a pokud paní chce najisto znát cenu prstenu tak si jistě zajde na konečné ocenění jinam než sem, což jí bychom doporučili všichni, že. Moissanity ani nebudu komentovat.
A abych byla korektní, ano omlouvám se, ta výzva tu je, nenapadlo mne, že se posunula takhle dolů, s politickými nesmysly tam naprosto nesouhlasím, ale faktem je, že pokud se takhle nesmyslně pustíte do někoho, kdo tu dobrovolně a zadarmo chce někomu poradit, tak ho odradíte definitivně jako mě, tak asi tak, takže na zamyšlení to je. 😎

Snupyk, uvědomte si, že ono vaše "poradění" s kategorickým výrokem " kámen je syntetický rubín" je neseriozní, jelikož se to takto kámen určit nedá. A neserióznost v případě drahých kamenů = možný velký prodělek. Vaše určení, že když je to tak v jednom případě, platí to i pro ostatní je nesmysl. S takovým určováním z fotky se dostáváte do kategorie jako velevážený soudní znalec obrazů a odborník pan Zachař, který údajně provádí i konzultace o pravosti po telefonu. Zkrátka kámen se musí vidět a prozkoumat a stejně pak v mnoha případech jde jen o názor, jelikož svět pokročil a syntetika s inkluzemi začíná být běžná. Já jsem netvrdil, že v prstenu není syntetický rubín, já jsem tvrdil a tvrdím, že vaše informace byla prezentovaná bez jakéhokoliv podkladu a z fotky tak, jak byla - neseriózně. V uražené ješitnosti nechcete jinou možnost připustit a WO TOM TO JE.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.