Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith

A sbiras ciste bo razene ? Razeneho mam hafo prebytku kdybys neco potreboval.

Obvykle razene, vzhledem k mym financnim moznostem je to vetsinou prijatelnejsi varianta. Takze treba inflaci mam naopak spis cistou. Chybi mi toho jeste dost a rad ti od prebytku odpomuzu, kdyz se domluvime na cene 😉 . Ale jak uz jsem psal, kapesny mam mesicne jen tolik, aby zbylo na plinky 😃

No taky mam doma mimino, tak vim co to obnasi :-) Hele, tak dej do kupy chybenku a posli na al_bunda@seznam.cz u beznych zamek pocitam 3 kacky za euro, u tech drazsich znamek z priplatkovych serii o neco vic, tak 4-5. Nafotil bych ti to pak v nakem lepsim rozliseni a nebo pokud mas cestu pres Opavu, tak se zastav osobne :-)

No, jako úplný nováček koukám, že jsem se dostal do slušné společnosti. Konečně člověk vidí, že se k sobě lidičky mají. před mnoha lety jsem vytřídil a "odmočil" tátovu dětskou sbírku ze čtyřicátých let. po asi 25 letech jsem otevřel alba, do kterých jsem to svědomitě rovnal a koukám, známky jsou krásně vyrovnané, ale některé zůstaly zašpiněné. Nepočítám s rozjetím sbírky (zatím) jen je chci lépe vyčistit. jenže nevím jak a nikde na netu nemůžu najít šetrný způsob. Zkusil jsem čistý kysličník, ale bojím se zničení. Známky jsou z 99% ražené a jak koukám po netu, mají nula hodnotu.
Nějakou dobu jsem v Pofisu skupoval známky ČSSR s motivy umění, takže je začnu dobírat. Někdy se dá dostat i k pytlíku známek, nebo ke staršímu albu, které někdo dá "za babku". jednou jsem za stovku koupil krabici pohledů a bylo tam několik slušných kousků dlouhých adres.
Poraďte, jsou na aukru slušní prodejci? Myslím ty, co nabízejí balíčky.
Dík, Zdeněk

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.