Kouknul jsem se jeste jednou.Nevim proc by Masaryk byl dvakrat spatne.Jsou to prvni tri typy.Ctrvrty az sedmy s prusvitkami jsou na dalsim listu....samozrejme to umistoval zkuseny filatelista,mel ty sbirky dvakrat a v te druhe zaplnoval vsechna policka.
Na Hradcanech je chyba zrejme v umisteni dvou nezoubkovanych znamek.20 cervena a 30cervenofialova,coz budou ty nejdrazsi.
Hodnote triceti korun se zatim usmivam.🙄
a co tyhle?Neni tady neco drazsiho?
Obrázky:
Sbiram vse co je mozne sbirat.

A kolik korun pro vás znamená něco dražšího? Vidím tam 30 h Hradčany světle fialovou nezoubkovanou. Cena takové známky je několik tisíc korun. Ověření pravosti znalcem nutné!
Tím, že zaplňoval všechna políčka nazdařbůh, udělal ten zkušený filatelista ve sbírce pěkný zmatek, co myslíte? Například pod titulkem "Zoubkované" je umístěna i nezoubkovaná známka. To já také nevím, "proc by Masaryk byl dvakrat spatne". Prostě na tom listu vpravo není podle mě 2 koruny I. typ, i když takto z dálky to jde špatně poznat a možná se pletu.
Hezký den přeju.

vše levné známky za pár haléřů maximálně několik málo korun kus...
osobně jsem podobný odpad ze sbírek nosil zdarma mládežníkům do KMF
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ano ty Hradcany za nekolik tisic bude asi ta jedina drazsi znamka.Sberatel ji zapomnel prodat,byla schovana v katalogu.
Prvni obrazek je tematicka sbirka Prazskeho hradu-pokracuje dal a bude asi taky tisicova **.
Jinak ten odpad Hradcan,pretisku a legionarskych znamek bude jiste nekdy narodni dedictvi,protoze pokud hovorime porad o odpadu,malokdo si ho necha.....chtel bych byt taky stastnym mladeznikem....u nas na vsi mel tyto znamky jen holic a pan ucitel.
Sbiram vse co je mozne sbirat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.