Autor |
Příspěvek |
|
#1001 18. 11. 2015, 22:16
|
Moderátor
|
Přesný popis: 1851 Newspaper 0.6kr Blue Mercury type Ib light blue in complete sheet of 100, left and right vertical outer row with creases and in some places slightly opened crease, about 14 adhesives with hinge remainders others are never hinged with the usual gum cracking, most probably the only surviving sheet of that type and thus unique, an eye-catching exhibition piece Odkaz v tomto případě snad nevadí: http://www.davidfeldman.com/auctions/browse-lots/aucP/2015-december-auction-series/item/277204/« Poslední úpravu provedl(a) regula_jan v 18. 11. 2015, 22:18. »
|
|
#1002 18. 11. 2015, 22:27
|
Registrovaný uživatel
|
Nevím, myslím si, ze stav nebude zase hrát tak významnou roli. Když je toho max jako prstů na jedné ruce - možná méně (nevím). A z toho víte určitě, že jeden kus nebude nikdy na prodej.... viz. muzeum... Necháte si tu nabídku utec??? Samozřejmě za předpokladu, že ty prachy máte...
|
|
#1003 18. 11. 2015, 22:40
|
Registrovaný uživatel
|
Osobně nevím co by mě potěšilo ve sbírce více... Nedokážu si představit větší krásu - teda z toho co opravdu existuje.... možná mě napadlo ještě něco ale to nevím jestli se vyskytovalo... Takový modrý Merkur v Lichtenštejnsku ...
|
|
#1004 18. 11. 2015, 23:27
|
Moderátor
|
Pokud bych dělal Rakousko a měl ty prachy, tak bych si v uvedené aukci koupil asi něco trošku jiného. Sice Merkur je klasika, ale mě by se více líbily jiné položky.
|
|
|
Moderátor
|
dnešní pošta Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pěkná jízdenka Honzo. I když jsou tyto nejčastější,tak je jich i tak dost málo,hlavně o sedm a více let starších.
|
|
|
Moderátor
|
Arsen napsal Pěkná jízdenka Honzo. I když jsou tyto nejčastější,tak je jich i tak dost málo,hlavně o sedm a více let starších.
Tak, tak. Ale jiný zatím nemám. A ani jinou jízdenku "ze" nebo "do" Znojma na jinou osobu jsem taky neviděl.
|
|
#1008 23. 11. 2016, 23:22
|
Moderátor
|
hmmm... neda mi to... Obrázky: 
|
|
#1009 21. 12. 2016, 23:06
|
Registrovaný uživatel
|
Pekna trojpaska a zaujimava pečiatka-Česka Trebova nádraži.Zaujimalo by ma čo je to za pečiatku "DECCSE,TECOSE"? Obrázky:  
|
|
#1010 21. 12. 2016, 23:19
|
Registrovaný uživatel
|
m1234 - je to ocividne - RECOM . recomando tazsie nemas? 
|
|
#1011 21. 12. 2016, 23:38
|
Registrovaný uživatel
|
R je také nijaké,ale to M po odmyslení tých "E vetvičiek" je pekne viditeľné. Jano,dobrý si.. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jano7B9 napsal m1234 - je to ocividne - RECOM . recomando tazsie nemas? 
Dik a ja som tam stale videl pečiatku Levoče  .Bolo my jasne že to je hlupost ,ved to nie je na trase.Už asi treba oddychovat  .
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mohu napsat kritický příspěvek, nebo mám mlčet? _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Evropa1 napsal Mohu napsat kritický příspěvek, nebo mám mlčet?
Samozřejmě můžete napsat i kritický příspěvek. Budu jenom rád. « Poslední úpravu provedl(a) smith v 12. 5. 2021, 18:03. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Budu jenom rád za každý názor
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji. Jestliže mohu napsat svůj názor, pak především na emisi 1850, které jsem se věnoval. Pokud chcete vytvořit sbírku na téma typologie, pak si především dávejte záležet na prvotřídní zachovalosti, protože u běžnějších typů - kterých je většina - lze sesbírat i větší množství krásných kusů. Tedy ve všech případech preferujte široké okraje a to na všech stranách známky, velmi záleží na čitelnosti razítek (u běžných typů se vyhýbejte běžným razítkům - Vídeň, Praha, Brno atd.), preferujte výstřižky s celými razítky, případně i luxusní dopisy. Snažte se, pokud možno, vytvořit kompletní typologii, včetně těch zajímavých typů, protože pouze ty dávají sbírce určitou přidanou hodnotu. Lze ještě přibrat zajímavé papíry a odstíny známek. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji za připomínky. Určitě se budu snažit sesbirat známky v co nejlepší kvalitě. Široké střihy, otisk razítka čitelné nejlépe na celé známce, lepší typy a pod.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vol70 napsal Děkuji za připomínky. Určitě se budu snažit sesbirat známky v co nejlepší kvalitě. Široké střihy, otisk razítka čitelné nejlépe na celé známce, lepší typy a pod.
A jak se Vám líbí uspořádání listů?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
A také nezapomeňte na kompletnost. Např. u 3 krejcarové známky zde nejsou ani slovem zmíněny Gravur typy atd. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Gravur typy mám rozpracované.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vol70 napsal A jak se Vám líbí uspořádání listů?
Já bych preferoval umírněnější popis emise. Vámi uvedený popis bych uvedl pouze na úvodním listu. Na dalších listech bych již obrázek znaku, popis celkového obrazu známek již neuváděl - věnoval bych se pouze popisu jednotlivých typů. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji za názor
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vol70 napsal Děkuji za názor
Nemáte za zač. Na závěr Vám přeji pevné nervy při hledání kvalitního materiálu a úspěch ve vašem snažení. _______________ Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji. Vám též přeji mnoho úspěchů
|