já se přiznám, že se , nevím proč Hradčan bojím. vypadá to trochu jako taková vyšší dívčí...
tak je mam zatím jen do edici a druhů, plus vady. ale.desky, spirály...
možná proto, že sice mám celou řadu monografii, ale nikoli prave Hradčany
...
já bych začal tady... pokud nevládnete angličtinou, dá se použít překladač typu DeepL...
Děkuji za přivítání , odflákl jsem to předtím jenom ´´laikem´´ ..neberte to osobně , jen jsem nechtěl zajebávat téma ..očividně si to moc hradčanářů nekoupilo , otázkou je proč - věděli jste , že to není nic moc ? konkretně 15h -7. TD zobrazené totálně slité ..aspoň konkrétně má verze ...šlo mi o to , zda je to tak ve všech verzích a nebo jestli jsem koupil zmetek či kopii a blbě okopírovanou...filatelie řeší miliony padělků , knihy , příručky atd. se vyrábějí v omezených kusech a ted už i v perech místo pevných vazeb ...to mi příjde jako podpora plagiatorství .zlaté rukověti !
i tady bych doporučil web https://knihtisk.org/01-hradcany/hradcany.htm ... mě to zatím stačí, scany jsou superkvalitní
Poslední úpravu provedl(a) dan_v v 26. 9. 2025, 21:11
děkuji
ono asi nejde o angličtinu, ale i když chápu že toto je vlákno o deskách Hradčan,,, přesto mi tento web, i když asi pro odborníka zajímavý , nic neříká..
to už je rozmanitější diskuze zde na tomto webu.
no není všem dnům konec.
já také na Hradčany sháním to předtištěné album. to se táži na jiném vláknu, bohužel zatím bez odpovědi...
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.
Poslední úpravu provedl(a) koolabs v 27. 9. 2025, 14:32
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.