Já se s vámi nehádám, jestliže vám Pan Placák nabízí 1500, tak prodejte a utíkejte rychle pryč.Mě to je vcelku u ř...Jen mě zaráží, že to nafotíte, vložíte to tady a pak dlouho čekáte...Měl jste za Panem Placákem zajít hned a ušetřil by jste si čas.Melete tady hlouposti a já se k tomu už nebudu vyjadřovat

Dobrý den, nerozumím reakci pana Minta, který mi sděluje, že "melu hlouposti". Zajímal mne Váš názor a pak jsem požádal o názor antikvariát. Předpokládám, že to je zcela běžný postup. Není nutné, aby kvůli tomu na mne někdo útočil. Pokud jsem snad v někom vyvolal pocit nevole, tak se tímto omlouvám.

Dobrý den, pouze jsem Vám předal informaci, kterou jsem se dozvěděl ve zmíněném antikvariátu. Domnívám se, že o tom tato diskuze je. Získat nebo předat informaci. Příště, až se objeví nějaký podobný rukopis, se jí někdo může řídit. Samozřejmě jí ale nemusíte věřit. To už je věc každého diskutujícího. Souhlasím ale samozřejmě s tím, že vše je otázkou nabídky a poptávky.

Tak tři stovky bych dal taky. :-)
Popravdě,vy by jste dal 1500kč a více za tento rukopis, když neznáte autora tohoto díla?
Za sebe, já ne

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.