Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith, filuta8

Dobře, děkuji. Přišlo mi také divné, že by bylo uvedeno Czech Republic, ale poté jsem se podíval na historii firmy a několik článku o této firmě, kde bylo napsáno, že se toto označení používalo od 1919 a trochu jsem začal věřit, ze by to opravdu mohlo být z té doby. Ještě jednou děkuji.

Moc se omlouvám, teď mi psal kamarád, že je to pravděpodobně vyrobeno až po roce 1993.
Ta značka se skutečně používala krátkou dobu v roce 1919, ale vaše keramika je s největší pravděpodobností až z konce 20. století a tam je cena o dost nižší, než jsem uvedl ve svém předchozím příspěvku.
Špatně vidím a ty dvě značky jedna z roku 1919 a druhá z konce 20. století jsou na první pohled téměř totožné.
Adalbert

Značka s označením Made in Czech republik se v minulosti NIKDY nepoužívala. Proč také! To o čem píšete bylo krátkodobě Czecho - Slovakia
Tu značku dalo na stránky fabriky nějaké trdlo.

A nevíte jaký je prosím rozdíl mezi značkou používanou v roce 1919 a novodobou? Značka, kterou jsem totiž poslal vypadá relativně novodobě, oproti tomu značky na ostatních kusech vypadají podstatně starší a obsahují také jakostní třídu.

TOTO je prvorepubliková značka Ditmar Urbach Znaim
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.