Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

i numismatiky je tam dost, ale z toho cca 70-80% je většinou 19.století a novější materiál, seznam vystavovatelů s mincemi je třeba tady http://zpravodaj.nume.cz/post/show/22
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Asi tak.. bohužel. I mimo ty pamětní mince by se sem tam něco našlo, ale ceny většinou nehorázné, stavy nevalné, abych minule dostal rozumnou cenu, musel jsem brát víc mincí a smlouvat. A dorazili to pořadatelé, když vám řeknou, že nesmíte "obchodovat" bez zaplacení stánku poté, co si předáte mince/peníze z předem dávno domluvené výměny. Nemá to úroveň. Jediný důvod proč tam jet je setkání s kolegy, ale to se dá přece udělat jinde a jindy.

třeba já jsem tam minulý rok pro sebe nakoupit asi v tomto poměru:
filatelie 50%, mince 30%, bankovky 15%, pohledy 5%
Paradox - mnohé levné zajímavé drobnosti jsem nalézal hlavně až poslední den...

V loňském roce byly v oboru mincí hlavní doménou zlaté mince. Jinak ze zběratelských věcí téměř nic a běžná komerce umělých rarit nehorázně předražená.
Hlavně sem jezdím z důvodu toho, že se jedná o první akci po letní okurkové sezóně a mohu se na jednom místě setkat s ostatními kolegy, se kterými si mohu dojednat některé aktivity, které na zářiové pražské aukci mohu realizovat.
Jinak samozřejmě oběhnu pražské obchody a pokecám s obchodníky.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

voloda ale na veltrh s 1000euro ani nelez
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Dělám to podobně, nakoupím za cca 70% toho co tam mám s sebou(tedy pokud jsou zajímavé věci) a pak se věnuji položkám za 20-100Kč/kus a pokud bych něco zajímavého za více uviděl, půjčím si případně rychle od kamarádů z řady prodejců a pak "podojím" bankomat dle potřeby a když bude nutnost i do minusu(pokud by to stálo za to).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.