Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

#21 12. 9. 2016, 21:42

Ale šak jestli je aukce u nás nebo na Slovensku je přeca jedno ne? To néni překládání krkolomných anglických či německých popisů. Furt si přeca dobře rozumíme a pošta je mezi nama drahá, stejně jak z německa. Je fakt, že když sou chechtáky, tak v zahraničí jsou nááádherné věci, ale i tady se dá koupit v aukcích kde co.

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#22 12. 9. 2016, 21:48

Určite som na Aukre nekupoval veci väčšej hodnoty.Dali sa tam však kúpiť bežné známky pre začínajúcich zberatelov.Pozrite dnes (nechcem menovať) inzertné stránky u nás.Veď sú to blázni.Behnú do Brna , alebo do Prahy , kúpia toho za kufor za pár drobných a potom to nahádžu po slovenských inzarátoch.Uź sa mi stalo , že prišla ku mne pani a keď som jej ponúkol sumu za album so známkami ktoré kupovala po korune v balíčkoch , tak ma pekne ......Chcem len povedať , že u nás je cena známok hrozne skreslaná a Aukro sk aspon trocha držalo tie ceny na uzde.Za čo ponúkol a nebol záujemca , musel to predať za ponúknutu cenu.A nehnevajte sa , náhražka tohoto druhu u nás nie je.

Profilový obrázek
blazek007

Moderátor

Zaregistrován:
17. 11. 2006

#23 12. 9. 2016, 21:52

No, podívej se na některé aukce českých provozovatelů a zjistíš, že většině poslední dobou chybí jakákoliv soudnost při stanovení vyvolávacích cen.

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#24 12. 9. 2016, 21:57

Hej ,,Pavlínka,, ale to si už v druhom levele . Prakticky som na pokraji dochodku 😃 .Vtedy to bolo jednoduché.Poslal som - kúpil som - zaplatil som.A teraz je to medzi Slovenskom-Českom zložitejšie , aspon pre drobné a malé presuny..Aspon keby už konečne prešli na euro.(Haaa - nenabehujta mi tu na politikárenie 😁 )

Profilový obrázek
starky3

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2014

#25 12. 9. 2016, 21:58

Tak , keď to čítam , je to už na prd všade.Idem spať. Dobrú noc

Profilový obrázek
m1234

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2014

#26 12. 9. 2016, 22:14

Len tak mimochodom , zda sa mi , že sme poriadne odbočili od povodnej temy.

mamabc1234@gmail.com

Profilový obrázek
al_bunda

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2011

#27 12. 9. 2016, 23:10

to vis, cesi at se bavi o cemkoliv, tak do pul hodiny se bavi o hovne :-D nicmene, ja jsem zbantoval uz pred Sberatelem dva nejmenovane uzivatele, ze po nakupu probehne exkurze po prazskych minipivovarech, kde jsme pak rezebrali nakupy a dalsi veci okolo filatelie ... pivo bylo vyborne a pokec take fajn, co rikas raje ? :-)

Profilový obrázek
al_bunda

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2011

#28 12. 9. 2016, 23:12

a s tim aukrem mate pravdu, ja jsem tam uz prakticky prestal kupovat, protoze ty lepsi veci, ktere mi chybi do sbirek koupim uz jen jinde a to vetsinou na delcampe a za podstatne lepsi peniz

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#29 13. 9. 2016, 08:58

Na pražskom zberateli som v živote nebol. Na bratislavských zberateľských dňoch naposledy asi pred 5 rokmi práve z dôvodu premrštených cien za bežné veci. Ako píše al bunda väčšinou už len na zahraničných portáloch alebo v aukciach viem kúpiť niečo hodné do mojej zbierky.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#30 13. 9. 2016, 10:44

Pánové a možná i dámy,
autor zde chtěl asi napsat něco více. Zatím jsme to zúžili na filatelii, ale on tam píše i ten stupeň nekulturnosti a zlodějiny, kterou na nás použili Ti, co tuto akci zorganizovali, to jste nikdo nezaregistroval. Jednají s námi velmi ošklivě s tím, že si to stejně koupíte tak proč se zajímat o občerstvení,. proč se zdržovat lavičkami a proč zapnout vzduchotechniku. To bylo o těch, kteří se na nás přiživuji a zde má pan kolega pravdu. To Vám opravdu nevadí, že s námi zacházejí jako s lidmi, kteří přijeli z pralesa??? Zatím se bavíte o něčem jiném a toto obcházíme. Což takto se vrátit k tomu původnímu tématu. Zkuste se zamyslet nad tím jak tam organizátoři jednají s lidmi, tedy sběrateli a to nejen filatelisty.

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.