No, po několika letech jsem letos chtěl přijet se známým (ani nevím, kdy jsem tam byl naposledy). Spíš ze zvědavosti. I tak by si člověk musel vzít pár tisícovek, aby nejel nadarmo. Známý ochořel a samotný jsem tam přes půl republiky jet nechtěl. A jak tak čtu, chybu jsem neudělal.

Altmann napsal/a:
Jednají s námi velmi ošklivě s tím, že si to stejně koupíte tak proč se zajímat o občerstvení,. proč se zdržovat lavičkami a proč zapnout vzduchotechniku... Zkuste se zamyslet nad tím jak tam organizátoři jednají s lidmi, tedy sběrateli a to nejen filatelisty.
Tak toto je len špecifikum Prahy. Numismata vo Viedni je organizovaná na výstavisku, BZD rovnako. Klimatizácia a dobre zásobený bufet je samozrejmosťou. V bufetoch má dokonca Bratislava navrch.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

noooo, nooooo.....vodka, rum ,borovicka a jack daniels 😋 ....myslim, ze malo na taku masu ludi ..
joeolahfamily@azet.sk

Také souhlasím s prvním příspěvkem, neberu v potaz ,že tam pro mě absolutně nic nebylo (předznámkové období) , ale ta kultura okolo fakt hrozná.
Příště se budu sakra rozmýšlet ,jestli se tam pojedu znovu pařit a těšit se až vypadnu ,abych si mohl na benzince koupit aspon bagetu.

tak pivo az potom, ikdyz pak zas hrozi riziko, ze zapomenes ty koupene veci nekde v hospode :-) me ted v patek oznacil pepahavel za pivniho filatelistu :-)
jinak slovaci zrejme zjistili, ze se i u nich da vyrobit dobre pivo a rostou tam minipivovary uz podobnym tempem jako u nas
Frantig napsal/a:
to bych se bal, ze uz se na burzu nedoplazim, byl jsem v Blave vloni v rijnu a musim tam znovu, protoze od te doby jich otevreli pet

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.