Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#111 15. 8. 2016, 15:25

nick napsal/a:

Ja to tiež tak vymieňam.Len trochu naopak.Najprv zoženiem závažové až potom sa zbavím pérových.To len preto aby som nemal voľné miesto na stene a nemusel maľovať.Ešte by sa mi 2-3 kusy hodili takto vymeniť.

No já mám právě váhy a ty si nechám a pérka jdou pryč...

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#112 15. 8. 2016, 17:53

Tak snad se ti je podaří udat 😉 ..nechci být kazisvět ale s tou cenou ti nevím nevím člověče 😕 ..na to ještě asi není správná doba. Však zkus a třeba se někdo najde.. Máš pravdu,že ty alt jsou hodně oblíbené,já je tak moc chtěl že jsem za ně dal 6800. Ale byly komplet,u druhých už bych samozřejmě takovou sumu nedal. Ted budu dělat na tomhle,sehnal mi to nick - Kantor za 4400. Královské Junghansy,kompletně gravírované. Myslím,že dost dobrý kup,chybí jim akorát vrch. Fotku mám ještě z bazoše,doma jsem je hned rozebral a ted schnou po červostopu,byly napadené aktivním červotočem..Ten už je ted ale úspěšně po smrti. A možná pak půjdou namořit celé znova.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#113 15. 8. 2016, 18:00

Jasně , že pro tebe a kantora to není, vy jste už někde jinde a dokážete si sehnat věci laciněji... já taky😃 Ale cena to je dobrá , jsou tuším 8mi denní a je to Gustav , ciferník bez prasklinky a v chodu. Začínající sběratel, jako kdysi ještě před pár měsíci ty to koupí, vzpomeň si jaké hybridy jsi kupoval a za jaké peníze. Neříkej, že by jsi to tehdy nevzal za ty prachy😃

Profilový obrázek
nick

Uživatel

Zaregistrován:
6. 7. 2016

#114 15. 8. 2016, 18:07

však už sa niečomu priučil aj zmúdrel/okrem posledného prípadu/Radšej sa 2x opýta,a vtedy si nedal povedať.Ale čo už,každý sa učí na svojich chybách.Ja som zas rád,že aspoň niekto sa z mladšej generácie chytá starých hodín

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#115 15. 8. 2016, 18:08

Tož hybridy..jeden strojek GB a jednu secesní bednu 😃 . Když jsem prodal co mi přebývalo,tak mám ty secesní za 2950 kč 😃 . Je fakt,že ten začátek byl těžký a vážím si,že jste mi tu radily. Ale pak už jen originál,altdojčky Becker,vídenské houslovky a královské Junghans,vše dvě závaží a ještě tu mám jeden komplet pérový strojek Kienzle bez bedny,opět Kantorova práce 🙂 . Jako všechno. Akorát ty houslovky jsem objevil na FB. A jestli bych to vzal to nevím,začlo mě to táhnout spíš k závažovkám,obvzlášt po tom,co mi jistý pérový kienzle vzal kus prstu 😁 . Je to holt kantorova škola,neustále je to můj online poradce a bez něj bych ještě tápal ve tmách 😃

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#116 15. 8. 2016, 18:19

Fenix188 napsal/a:

Tož hybridy..jeden strojek GB a jednu secesní bednu 😃 . Když jsem prodal co mi přebývalo,tak mám ty secesní za 2950 kč 😃 . Je fakt,že ten začátek byl těžký a vážím si,že jste mi tu radily. Ale pak už jen originál,altdojčky Becker,vídenské houslovky a královské Junghans,vše dvě závaží a ještě tu mám jeden komplet pérový strojek Kienzle bez bedny,opět Kantorova práce 🙂 . Jako všechno. Akorát ty houslovky jsem objevil na FB. A jestli bych to vzal to nevím,začlo mě to táhnout spíš k závažovkám,obvzlášt po tom,co mi jistý pérový kienzle vzal kus prstu 😁 . Je to holt kantorova škola,neustále je to můj online poradce a bez něj bych ještě tápal ve tmách 😃 Jo kamaráááde na rukou by jsi měl Kantora nosit😃 Ale , jak on říká je dobře , že vstávají noví a noví bojovníci😃 Já taky už tak skomíral se sbíráním hodin, ale Vy dva jste mne tak trošku probudili ze sběratelské letargie ... plival jsem na alt a teď mám dvoje závažovky a pérovky dávám do frcu (prodej)... no jo zblbli jste mne vy šuldové😃

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#117 15. 8. 2016, 18:24

se to blbě zobrazilo ...Jo kamaráááde na rukou by jsi měl Kantora nosit😃 Ale , jak on říká je dobře , že vstávají noví a noví bojovníci😃 Já taky už tak skomíral se sbíráním hodin, ale Vy dva jste mne tak trošku probudili ze sběratelské letargie ... plival jsem na alt a teď mám dvoje závažovky a pérovky dávám do frcu otáčím je, abych si třeba koupil váhy, když se namanou ke koupi ... no jo zblbli jste mne vy dva šuldové😃

Profilový obrázek
nick

Uživatel

Zaregistrován:
6. 7. 2016

#118 15. 8. 2016, 18:44

akože zblbli.My Ťa len prebúdzame z letargie.Len by si nemal mávať také dlhé obdobia bez záujmu.Podotýkam,že nesmieš mať tie zberatelské vášne rozhodené na všetky strany,raz ťažítka,potom fajky a čo ja viem ešte čo,venuj sa len jednému odvetviu.Inak to môže vyzerať že zbieraš všetko a je z toho miešung.

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#119 15. 8. 2016, 18:47

:D 😃😃 Na tom něco je😃 . Ve více lidech se to lépe táhne. Těsně před tím,než se povedly sehnat ty altdojčky tak jsem též propadal panice,že už nic nepůjde sehnat a či se na to nevykašlat. Ale kantor hlídal net a najednou jsem po desáté večer dával na aukru kup ted . Byl jsem pro ně v Olmiku,tři dny předtím jsem už ani nemohl dospat jak jsem se na ně těšil 😃 . S manželkou jsme si pak udělali výletní zpáteční cestu a byl to krásný den zakončený odbíjením u mě na stěně. Nejdřív jsem říkal,že chci jenom tyhle čtyři kousky,at je každá bedna jiná no a ted už začínám pomrkávat po trojzávažovkách,i když s koupí to tak žhavé ještě není,ještě to chvíli potrvá. Zatím se jen rozhlížím 😉 ..a taky si chci dodělat toto co mám. Práce je tu dost a dost a čas skoro žádný.

Profilový obrázek
nick

Uživatel

Zaregistrován:
6. 7. 2016

#120 15. 8. 2016, 18:57

tak ako KMOTR,presvedčíme Ťa?Možno aj zapadneš medzi dvoch tak trochu blázňov do hodín.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.