Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

http://www.talent.cz/renata-simlikova/technika/grafika/1/ Ty její grafiky to je prostě fenomén, to je ten muchovský styl, nebo mi to Muchu připomíná ale na foto to nevynikne, kdyby jste ty její grafiky viděli na vlastní oči, tak padnete na .... přečtěte si diskuzi pod grafikami.

některé grafiky nemá špatné, ale do Muchy to má velmi daleko jak stylem, tam někdy kvalitou...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Jsem moc rád, že jsi se ozval. Tebe si vážím, protože ty o umění víš hodně a už jsme spolu diskutovali jinde a já se od tebe a tvých názorů učil, vzpomínáš PAVEL RASZKA ? Pokud poznáš kdo jsem, prosím tě nech si to pro sebe mám k tomu své vážné důvody, jinak bych tento portál opustil, děkuji ti. Další věc Soptíku😃, viděl jsi její grafiky naživo někde v galerii ? No já jsem byl z toho dost hotový. Jestli jsi neviděl, tak se k nim zkus dostat naživo, myslím, že změníš názor, podívej se spíš na ty grafiky s ženskými hlavami, antikou apod. to myslím, že je vzdáleně muchovské, já si ji označuji, jako novodobého Muchu v sukních. Když jsem jí to v telefonu řekl, tak se strašně bavila, je to fajn, pohodová ženská😃

Dracek co říkáš chlape na toto ? KRÁLOVNA TUARÉGŮ a jiné ....http://magic-exlibris.webgarden.cz/rubriky/autori-mych-exlibris/galerie-exlibris/simlikova-renata-rea ... nebo histery of sekhmet, úplně dole. Když to vidíš naživo, tak neuvěřím, že to ZROVNA S TEBOU NIC NEUDĚLÁ ::::

Kmotr, z tých rečičiek si nič nerob. Ono to stále tak dopadne, keď niekto porovnáva neporovnateľné. Tak ako to urobil napríklad autor príspevku č.23. Podľa jeho príspevku by niekto mohol vydedukovať, že aj moje ťažidlo zo začiatku 20. storočia /výška 9,5 cm, obvod 28 cm/ by malo mať hodnotu len okolo 15 - 20 eur. Pridávam foto:
Obrázky:

zajímavé možná tak do nějaké fantasy knížky, ale jinak už překombinované
z té uvedené grafiky je zajímavá ta hlavní tvář(či celá postava) zbytek už je provedením podstatně slabší... 😕
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.