Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
dochtor

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2014

#61 2. 10. 2014, 18:29

Kmotr, správne rozhodnutie. Najlepšie bude počkať, neponáhať sa s predajom a tešiť sa z peknej zbierky.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#62 2. 10. 2014, 18:37

Vzpomínám, že jako malé dítko jsem v rámci povinné školní četby přelouskal publikaci J.V.Plevy "Malý Bobeš", kde mi v paměti zůstala scéna jak malý Bobeš se octne u nějaké podivné sklářské huti či co a vyvaleně tam kouká na velké skleněné koule v nichž jsou květinky a podobné serepatičky. Myslím, že se dokonce onen sklář nad nebohým malým Bobšem ustrnul a jednu tu kouli mu věnoval.
Neboli, odhaduji, že šlo o podobná skleněná těžítka o jakých tu je reč...😉

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#63 2. 10. 2014, 18:43
Vzpomínám, že jako malé dítko jsem v rámci povinné školní četby přelouskal publikaci J.V.Plevy "Malý Bobeš", kde mi v paměti zůstala scéna jak malý Bobeš se octne u nějaké podivné sklářské huti či co a vyvaleně tam kouká na velké skleněné koule v nichž jsou květinky a podobné serepatičky. Myslím, že se dokonce onen sklář nad nebohým malým Bobšem ustrnul a jednu tu kouli mu věnoval. Neboli, odhaduji, že šlo o podobná skleněná těžítka o jakých tu je reč...😉

No a tohle mi právě řekla akademická sochařka Renáta Šimlíková, že MALÝ BOBEŠ a film byl popudem k tomu, že začala sbírat skleněná těžítka a dnes jich má několik tisíc kusů, protože jsou krásná😃

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#64 2. 10. 2014, 18:49

...sakra,kdybych ja si vzpomel co sbirali Cuk a Gek a nebo alespon Pavka Korca-
gin se svoji partou....

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#65 2. 10. 2014, 18:57
...sakra,kdybych ja si vzpomel co sbirali Cuk a Gek a nebo alespon Pavka Korca- gin se svoji partou....

Vyznamenání hrdina Sovětského svazu, nebo možná sbírali kulaky po vesnicích, když už nebyli pionýry, ale po dospění se stali členové bolševické strany ??😃

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#66 2. 10. 2014, 19:02
...sakra,kdybych ja si vzpomel co sbirali Cuk a Gek a nebo alespon Pavka Korca- gin se svoji partou....

Vzpomeň spíše na Rychlé Šípy, kde sbírali známky a skrzevá tuto zálibu vlastně objevili něšťastného ztrouchnivělého Maxmiliána Drápa, který žalem umřel, když omylem spálil obálku s Modrým Mauritiem 😋

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#67 2. 10. 2014, 19:10
Vzpomeň spíše na Rychlé Šípy, kde sbírali známky a skrzevá tuto zálibu vlastně objevili něšťastného ztrouchnivělého Maxmiliána Drápa, který žalem umřel, když omylem spálil obálku s Modrým Mauritiem 😋

Hele di do háje borovýho a nepřipomínej mi Rychlé šípy, víš kolik utrpení jsem, jako kluk zažil, když mi máti nechtěla koupit nové číslo RŠ ? U máti jsem neuspěl a šel za babičkou... Stálo to 33 Kčs a babička říkala, ježíši to jsou tři másla, ty jsi se zbláznil !!! Ale vždycky jsem od ní ty prašule dostal, posílám dík babi do nebíčka😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#68 2. 10. 2014, 19:20

Jo, jo. Pavka Korčagin sbíral ty kulaky a pumpoval do nich olovo. A sbíral pochvaly před rozvinutou zástavou a nastartovaným vozem plným zabaveného sena taženém dvojspřežím!

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#69 2. 10. 2014, 19:22
Jo, jo. Pavka Korčagin sbíral ty kulaky a pumpoval do nich olovo. A sbíral pochvaly před rozvinutou zástavou a nastartovaným vozem plným zabaveného sena taženém dvojspřežím!

Kecáš, páč v Rusku dvojspřeží neexistuje !!! Sakra neříkej, že neznáš ruskou trojku ... neplést si se sexem prosím😃 Oprav to prosím ihned !!!😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#70 2. 10. 2014, 19:25

kmotr napsal/a:

Kecáš, páč v Rusku dvojspřeží neexistuje !!! Sakra neříkej, že neznáš ruskou trojku ... neplést si se sexem prosím😃 Oprav to prosím !!!😃

Byla bída a byl hlad. Jedneho z těch tří koňů už sežrali a byli rádi, že ty zbylé dva neskončili v armádě!😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.