Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Vzpomínám, že jako malé dítko jsem v rámci povinné školní četby přelouskal publikaci J.V.Plevy "Malý Bobeš", kde mi v paměti zůstala scéna jak malý Bobeš se octne u nějaké podivné sklářské huti či co a vyvaleně tam kouká na velké skleněné koule v nichž jsou květinky a podobné serepatičky. Myslím, že se dokonce onen sklář nad nebohým malým Bobšem ustrnul a jednu tu kouli mu věnoval.
Neboli, odhaduji, že šlo o podobná skleněná těžítka o jakých tu je reč...😉

No a tohle mi právě řekla akademická sochařka Renáta Šimlíková, že MALÝ BOBEŠ a film byl popudem k tomu, že začala sbírat skleněná těžítka a dnes jich má několik tisíc kusů, protože jsou krásná😃

Vzpomeň spíše na Rychlé Šípy, kde sbírali známky a skrzevá tuto zálibu vlastně objevili něšťastného ztrouchnivělého Maxmiliána Drápa, který žalem umřel, když omylem spálil obálku s Modrým Mauritiem 😋

Hele di do háje borovýho a nepřipomínej mi Rychlé šípy, víš kolik utrpení jsem, jako kluk zažil, když mi máti nechtěla koupit nové číslo RŠ ? U máti jsem neuspěl a šel za babičkou... Stálo to 33 Kčs a babička říkala, ježíši to jsou tři másla, ty jsi se zbláznil !!! Ale vždycky jsem od ní ty prašule dostal, posílám dík babi do nebíčka😃

Kecáš, páč v Rusku dvojspřeží neexistuje !!! Sakra neříkej, že neznáš ruskou trojku ... neplést si se sexem prosím😃 Oprav to prosím ihned !!!😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.