Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Lze nekde nabidnout tuto minci k prodeji? S pravým SWAROVSKIŞ ELEMENTEM Nákladně zušlechtěné ryzím zlatem (999/1 000) Ruční výroba z rukou mistra Tento portrét, působící královsky a přesto skromně, vytvořil 26. února 1990 Terence Donovan. Ukazuje Dianu jako dokonalý příklad princezny. Diana si pro tuto příležitost vybrala diamantovou čelenku, perlové náušnice a své nejoblíbenější šaty z oficiálního šatníku, navržené Viktorem Edelsteinem. Šaty a bolerový kabátek jsou velkolepě posety bílými kyticemi se stříbrnými a zlatými perlami.Stály 55.000 liber a byly nejdražší róbou, kterou si Diana kdy koupila. Podrobnosti Náklad: 9 999 kompletních edic Hmotnost: 110 g Materiál (detaily): Pozlacená měď Rok prvního vydání: 2013 Průměr: 70 mm Přední strana: Diana - princezna Zadní strana: Portréty jedné princezny Kvalita: Leštěné razidlo standardni cena 2200 Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
XD good luck _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Najväčšia šanca na predaj je v Londýne na Oxford Street v stánku so suvenírmi.
|
|
|
Moderátor
|
Na aukru cena 150-200 kč. Bohužel, navzdory vzletnýmu popisu je to kýč. (Normálně bych cenu nekomentoval, pokud by se jednalo o klasickou nabídku, tady jsou ale otazníky.) « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 8. 7. 2022, 13:08. »
|
|
|
Moderátor
|
Národní pokladnice?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Už i tak jsem militantně proti barvičkám a kamínkům na mincích. A tohle ani není mince. Ale jiní lidi utratili za "školné" ještě víc. https://aukro.cz/nejoblibenejsi-mince-narodni-pokladnice-6975752553Tento evidentně ještě nepochopil, že ty prachy v životě zpátky neuvidí. _______________ "Democracy.... is non-negotiable." - Liberty Prime
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
Na tom je hezký, že dávají certifikát pravosti k něčemu, co nikdy nikdo nebude nijak falšovat, protože k tomu neexistuje žádný důvod.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zde na Ebay aktuálně za cca 450 vočí. Za 2200,- Kč to může koupit jenom blázen, nebo člověk, který začíná sbírat, nerozumí tomu a skočí na lep. Popřípadě ještě může být ducha mdlého a další jiná spousta možností. Obrázky: 
|
|
|
Moderátor
|
Zde za 169,- Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
...hodně peněz a málo rozumu?Tak jsi to chtěl napsat? 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
[quote=numismat] Zde za 169,- Není to pořád ještě hodně  [/quote=numismat]
|
|
|
Moderátor
|
martinvon napsal numismat napsal Zde za 169,-
Není to pořád ještě hodně 
I nula je moc. Ani zadarmo bych to nechtel. « Poslední úpravu provedl(a) numismat v 10. 7. 2022, 0:52. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hoši kdo z vás někdy neudělal chybu... kdybych špatným obchodem ztratil jenom dvojku tak si pískám.
|
|
|
Moderátor
|
rektor napsal Hoši kdo z vás někdy neudělal chybu... kdybych špatným obchodem ztratil jenom dvojku tak si pískám.
Ano, jiste, ale tohle je neco jineho. Spousta starsich lidi nakupuje u techto firem ve velkem, v domneni dobre investice pro vnoucata. Setkal jsem se se "sbirkami" od jedine firmy za statisice i miliony korun. Pokud jde o zlato a stribro, je cena kovu obvykle kolem 15-20%, obecny kov je prakticky neprodejny jako tato medaile s princeznou Dianou.
|
|
|
Moderátor
|
numismat napsal rektor napsal Hoši kdo z vás někdy neudělal chybu... kdybych špatným obchodem ztratil jenom dvojku tak si pískám.
Ano, jiste, ale tohle je neco jineho. Spousta starsich lidi nakupuje u techto firem ve velkem, v domneni dobre investice pro vnoucata. Setkal jsem se se "sbirkami" od jedine firmy za statisice i miliony korun. Pokud jde o zlato a stribro, je cena kovu obvykle kolem 15-20%, obecny kov je prakticky neprodejny jako tato medaile s princeznou Dianou.
Pritom by stacilo zkusit jednu koupenou medaili/minci prodat - a dalsi pak nekupovat. Bohuzel na realitu narazi az dedicove.
|
|
|
Moderátor
|
Jiní kupují bitcoiny. 
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Jiní kupují bitcoiny. 
Uniká mi spojitost.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mince co jsem neměl koupit,dávám kamarádovi.Tak jsem na tom nikdy netratil a nebolí mne to.Většinou jde o horší stavy, na moje docela velké nároky.Pokud to teda i porovnám s tím,co lidé koupí třeba na Áčku,to zůstává rozum stát. _______________ Konzultace a poradenství v oboru frenologie.
|
|
|
Moderátor
|
numismat napsal Pavel_III napsal Jiní kupují bitcoiny. 
Uniká mi spojitost.
Tak je to taky taková podivná investice s nejasnou budoucností.
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal numismat napsal Pavel_III napsal Jiní kupují bitcoiny. 
Uniká mi spojitost.
Tak je to taky taková podivná investice s nejasnou budoucností.
To mas pravdu, ale je to neco uplne jineho: - i kdyz u BC je riziko poklesu a ztraty, tak myslim nikdy v historii neklesla cena o 80% (ovsem co nebylo, muze byt), hodnota muze i rust, da se vydelat i prodelat - u firem XX (abych zadnou nejmenoval) automaticky ztracis minimalne 80%. Aby se investice vratila, musely by ceny drahych kovu vzrust na 5nasobek. Coz je velmi nepravdepodobne. A hlavne: proc si kupovat zlatou nebo stribrnou minci nebo medaili u firmy XX, kdyz stejne mnozstvi kovu (nekdy i stejnou minci) koupim jinde za petinu?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Predsa preto, lebo sa mi páči skromný výraz Diany v šatách za 55.000 libier a s diamantovou čelenkou.
|
|
|
Moderátor
|
Tak hlavně se nejedná o minci.
Bitcoin - chcípne ti počítač, nemáš nikde zapsané heslo (nebo jak to funguje) a máš co? Navíc bitcoin stoupá, klesá ... do té doby, než to ostatní přestane bavit, než vypnou proud a než přijdou skutečné starosti. Na co člověku bude na frontě nějaký bitcoin? Tu Dianu (nebo cokoliv) můžeš mít aspoň jako talisman. Ale přiznejme si, že pouťové odznaky jsou (věcně) mnohem cennější.
Prostě, já bych se tomuto vyhnul obloukem a bitcoin bych ani "nezapínal".
|