Odpověď není až tak jednoduchá. Haiti na druhém řádku jsou pravděpodobně falza, která sloužila do balíčkového materiálu. Ani se mi moc nelíbí ta zoubkovaná u nich. Nezoubkované sice existují a nejsou ani příliš vzácné, ale hrubá kresba je typická pro padělky.
Na 5.řádku jsou nehotové známky, také je mám a zdají se mi v pořádku.

Přidávám další vytřízené známky,tentokrát jen tak někomu možná pro potěšení oka,ještě jsem je neurčoval v katalogu.Mosambik,Paraguay,Mauritius,Honduras a Cochin.Ty známky jsou fakt z celého světa.Všechny země sem ani nedávám.Ale kdyby měl někdo zájem jestli se tam nachází něco ze zemí které sbírá,rád to sem oskenuju.
Obrázky:

V předchozím příspěvku asi žádný "americký mauricius" podle reakce není..Při procházení známek Salvadoru jsem u těchto známek narazil u různých hodnot na tyto 3 varianty.Vím ,že je v katalogu popisují,ale má téměř nulová angličtina na to nestačí.Prosím o vysvětlení jestli nějak zvyšují ceny těch známek.První známku jsem v té hodnotě nenašel nebo přehlédl.Jakou má prosím cenu...
Obrázky:

Ta první známka se dá najít, pokud si všimneš toho drobného nápisu pod portrétem😉.
U těch dalších nevím přesně smysl otázky, ale přesto zkusím odpovědět:
- v letech 1907 a 1909 vyšly známky s přetiskem "znak"
- v roce 1911 vyšly známky bez přetisku
- v roce 1915 vyšla emise s přetiskem "S"
Téměř všechny známky bez ohledu na vydání mají katalogový záznam do 0,30 Mi€, takže konkrétní úprava prakticky nemá na cenu vliv.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.